Tým ZŠ Zličín - Základní informace

Tým ZŠ Zličín - Základní informace

Přípravka funguje trošku jinak, než všechny ostatní školní přípravky, neboť nenavazuje na školní družinu a je vedena jako klubová přípravka.

Probíhá v hale Zličín, vždy v pondělí 17,00 - 18,30hod a je zároveň oficiální klubovou přípravkou. Tedy kromě dětí z okolí sem dochází i děti z jiných školních přípravek a mají to jako druhý trénink. Naopak děvčata roč.2015 a 16, které by chtěly přidat druhý trénink, mohou využít kteroukoli přípravku na našich školách (ÚT Barrandov a Chlupovka; ČT Trávníčkova a Socháňka; PA Mezi Školami a Rudná).

Bereme děvčata roč.2014+15+16+17+18.

Trénink je rozdělený na dvě části. V čase 17,00 - 18,00hod probíhá všeobecný rozvoj se zaměřením na basket určený pro všechny děti. V 18,00hod končí děti roč. 2017+18 a pokračují dále starší děti a dalších 30minut je pak více zaměřeno na basketbalové dovednosti určené pro kategorii U9.

Děvčata doplňujeme o chlapce 1., max.2 tříd.

Přípravka zahajuje svoji činnost 16.9.2024. Poslední trénink je pak koncem června. 

 

Příspěvky v přípravce jsou stanoveny na částku 1.700,-Kč / pololetí. Platba proběhne v listopadu a únoru, u nových dětí po zkušebním měsíci. Na účet klubu - 51 30 08 33 29/0800 (s uvedeným jména dítěte a v.s. = r.č. dítěte).

Náš klub po zkušebním měsíci dětem rozdá Přihlášky. Vyplněním a podpisem pak rodiče děti přihlašují do klubu a děti se stávají řádnými členy klubu i ČBF. Tím se na něj vztahují všechny aktivity a akce pořádané pro naše členy a dítě je pojištěno. Přihlášku neodevzdávají děti, které již chodily v předchozím roce a již jsou členy. Pokud dítě nebude dále chtít pokračovat v klubu, bude mu členství automaticky zrušeno. V případě, že se dítě připojí k ještě jedné přípravce, platí v druhém pololetí o 300,-Kč více, tedy 2.000,-Kč.

Pro naše děti z přípravek pořádáme turnaje NADĚJÍ, kde budou mít děti před zraky svých rodičů možnost předvést, co se naučily a jak jim to jde. Turnajů proběhne během sezony pět. První turnaj je v listopadu, poslední počátkem června. 

Na tréninky dětem stačí tričko, trenýrky (legíny), v zimě případně tepláky. Obuv do tělocvičny. Doporučujeme pevnou obuv, ne klasické cvičky na tělocvik (kloužou). Kdo by pak měl větší zájem, je vhodné koupit basketbalovou obuv a míč vel.č.5.

Trenérem přípravky v sezoně 2024/2025 je Honza Sedláček, tel: 731 040 655

Veškeré dotazy, připomínky, poznámky a přihlášky pište na mail : basket.hanka@seznam.cz  Na všechny odpovíme - naší snahou je najít společnou řeč a pracovat se spokojenými dětmi a rodiči.

Pro děvčata 1.tříd - pokud se dohodneme, že dítě není dostatečně vyzrálé, odložíme její účast o rok, až bude ve 2.třídě.

Vítejte ve velké HB-rodině a těšíme se na skvělé společné sportovní zážitky !!!

Sdílet