Naděje Trávníčkova

0. Naděje Trávníčkova
24.03.2024, 14:00:00

Výsledné skóre: 0:0

Informace o zápasu:
Soutěž: Naděje Trávníčkova
Datum: 24.03.2024, 14:00:00
Místo:
Rozhodčí:

Nominace:

 

Ubytování:

TERMÍN: 24.3.2024

ČAS: 14,00 – 18,00hod

MÍSTO: ZŠ V Remízku, V Remízku 7, Praha 5 – Barrandov. Vchod do tělocvičny od venkovního sportovního areálu, chodník mezi ulicí V Remízku a aquaparkem (pozor u aquaparku je časově omezené parkování!!!)

SRAZ: sraz hráčů ve 13,30hod. Po příchodu do budovy najdete vpravo šatny, označené podle jednotlivých škol. Děti se převléknou, vezmou si míč a pití a jdou do 1.patra. Tam najdou svoje trenérky a tým. Rodiče se dále stávají fanoušky, za děti přebírají odpovědnost trenéři.

Všechno bude označeno.

VYBAVENÍ: boty na basket, trenýrky / legíny, míč velikosti č.5 (nutno podepsat – HB Basket a jméno dítěte), lahev na pití.

„Dresy“ – nemáme tolik dresů a tak hrajeme ve stejně barevných tričkách. Nevadí, že má tričko obrázek, důležitá je barva. V případě potřeby jsou na místě rozlišováky. Vemte si prosím trička těchto barev:

Chlupovka – tmavě zelené

Socháňka – světle zelené

Barrandov – modré

Mezi Školami – žluté

Zličín – červené

Rudná – bílé

Trávníčkova – oranžové

TÝMY – jsou složeny z dětí jednotlivých školních přípravek HB + partnerských klubů (Kladno, Wizards). Protože na některých přípravkách je méně dětí, budou tyto přípravky sloučeny tak, aby HB postavilo 5 týmů. Proto je důležitá účast všech dětí, aby se tým postavil.

STRAVA: děti budou po celé odpoledne sportovat, tak jim dejte „rychlé cukry“ – nějaká energetická tyčinka, banán, něco sladkého. Aby se v pauzách nepřejedly něčím těžkým a nebylo jim špatně. K pití jen voda.

PROGRAM:

Zahájení turnaje proběhne ve 14,00hod v levé tělocvičně.

Týmy budou rozděleny do 2 základních skupin, kde odehrají systémem každý s každým, následuje velký kříž a zápasy o umístění. Zápas trvá 15min hrubého času, zapisují se výsledky. Pískají trenéři podle upravených pravidel pro nejmenší děti a začátečníky. Hrajeme 4 na 4.

Rozpis bude na chodbě před tělocvičnami.

Zakončení turnaje je plánováno na 18,00hod.

 

Rodiče zveme na turnaj jako diváky a fanoušky, ale prosíme o přezutí!!! A nebo můžete dítě přivést a pak si ho vyzvednout. Prostory v tělocvičnách a kolem nich nejsou moc velké, dětí tam může být opravdu hodně +  diváci a tak prosíme všechny o trpělivost a toleranci.

Šatny nebudou uzamčeny, nenechávejte v nich žádné cennosti.

Po dobu turnaje děti nikam neodchází a starají se o ně trenéři.

Prosím všechny o potvrzení účasti / neúčasti přes tento nominační mail, ať víme, kolik dětí bude, což se dá následně najít na webu. A zároveň prosíme o účast. Aby škola/přípravka mohla postavit tým, aby si to děti užily, zahrály si a ukázaly vám, co naučily. Každá neúčast oslabuje tým.

 

Pro děvčata roč.2014+15 připomínám páteční trénink 18,00hod Radlice. Další mimořádné páteční tréninky budou uvedeny na webu vždy v pondělí v HB-týdeníku. V dubnu jdou soutěže starších hráček do finále, čeká nás Mistrovství ČR v několika kategoriích a tomu se bude podřizovat tréninkový program celého klubu, takže se bude plánovat vždy jen na daný týden.

PROSÍM TY, KTEŘÍ JEŠTĚ NEPOTVRDILI ÚČAST / NEÚČAST NA SOUSTŘEDĚNÍ (v samostatném JUPÍ), ABY TAK UDĚLALI. DĚKUJI

 

Další Naděje budou 14.4. a závěrečné 2.6.

Body :

Body :