Naděje Socháňka

0. Naděje Socháňka
28.01.2024, 13:30:00

Výsledné skóre: 0:0

Informace o zápasu:
Soutěž: Naděje Socháňova
Datum: 28.01.2024, 13:30:00
Místo:
Rozhodčí:

Nominace:

 

Ubytování:

TERMÍN:   neděle 28.1.2024

ČAS: 14,00 – 18,00hod

MÍSTO: ZŠ V Remízku, V Remízku 7, Praha 5 – Barrandov. Vchod do tělocvičny od venkovního sportovního areálu školy, z chodníku, který spojuje aquapark a ul. V Remízku. Pozor, u aquaparku časově omezené parkování!

SRAZ: sraz hráčů ve 13,30hod (do té doby jsou tělocvičny zamčeny). Po příchodu najdete vpravo v chodbě šatny, pro jednotlivé školy označeny. Děti se převléknou, vezmou si pití, míč a jdou do 1.patra k tělocvičnám. Tam se potkají se svým týmem a trenérem. Rodiče se dále stávají diváky a fanoušky, o děti se postarají trenéři.

VYBAVENÍ: boty na basket, trenýrky/legíny, lahev a míč. Ten prosím velikost č.5 a nutno podepsat: napsat HB Basket a jméno hráčky (když se někde ztratí na turnaji, nestačí jméno, ale je třeba i klub).

„Dresy“ – tým musí být barevně sladěn, ale tolik dresů pro děti nemáme. Proto děti hrají ve vlastních tričkách stejné, předem určené barvy. Na tričku nevadí obrázek, ale bylo by fajn, aby barva byla jasná. Případně kdo má z loňska tričko NADĚJE.

RUDNÁ - bílá

ZLIČÍN - červená

TRÁVNÍČKOVA - oranžová

CHLUPOVKA - zelená

SOCHÁŇKA - zelená

BARRANDOV - modrá

MEZI ŠKOLAMI – žlutá

My do turnaje postavíme 5 týmů, takže některé přípravky se budou spojovat. Prosím potvrďte účast / neúčast přes tento nominační mail JUPÍ, abychom mohli sledovat, kolik dětí bude a jak si připravíme týmy. Děkuji

Naše týmy pak doplní 2 družstva Kladna a 1 družstvo Wizards.

Na tomto turnaji již opravdu budeme hrát basket, ale s výrazně upravenými pravidly tak, aby si děti zahrály. Hrajeme 4:4, nepískáme auty (nedělalo by se nic jiného, než vhazovalo a stála by hra – ALE PROSÍME RODIČE – míče budou padat mezi vás a děti tam budou pro ně běhat, prosím nekopejte do míčů, co nejméně zasahujte do hřiště, ať se nikomu nic nestane), kroky a dabl nepískáme, jen upozorňujeme, pokud se výrazně často opakuje a kroků je opravdu hodně, tak pískneme a vysvětlíme. Neřešíme přes půl a všechny časové limity. Fauly se pískají jen zezadu, aby se nikomu nic nestalo.

Herní systém – dvě základní skupiny každý s každým, pak velký kříž a o umístění. Hraje se 15min hrubého času.

Turnaj bude zahájen ve 13,50hod v levé tělocvičně a tamtéž ukončen v cca 17,45hod

STRAVA – děti budou hrát, takže potřebují pití (voda) a jen něco lehkého mezi zápasy – tzv. rychlé cukry - sladká / energetická tyčinka, banán, ½ rohlíku se šunkou.

Rodiče prosíme o přezutí (boty si klidně naskládejte dole v přízemí – levá chodba, kde jsou WC, podél zdi). Můžete po celou dobu zůstat fandit, případně zde nechat dítě, odejít a vrátit se na konec turnaje (ale prosím řekněte trenérovi). Prostory nejsou moc velké, často se přemisťujeme a tak prosím všechny o trpělivost a toleranci, ať se nikomu nic nestane a celý turnaj si užijeme. Nelezte prosím na žebřiny, nepřenášejte nikam lavičky apod. Šatny se nezamykají, je otevřen i vstup do budovy, tak prosím nenechávejte v přízemí cennosti.

DALŠÍ NADĚJE BUDOU v neděli 24.3.

Body :

Body :