Socháňova - Zličín

0. Socháňova - Zličín
16.04.2023, 14:00:00

Výsledné skóre: 0:0

Informace o zápasu:
Soutěž: Naděje Socháňova
Datum: 16.04.2023, 14:00:00
Místo:
Rozhodčí:

Nominace:

 

Ubytování:

Naděje č.4

Termín: neděle 16.4.

Čas: 14,00 – 18,00hod

Místo: ZŠ V Remízku, V Remízku 7, Praha 5 – Barrandov. Vchod do tělocvičny od venkovního sportovního areálu.

Sraz a zahájení: sraz hráčů ve 13,30hod. Po příchodu do budovy jděte doprava, najdete šatny, které jsou označeny názvy škol. Zde se děti převléknout, vezmou si míč, pití a půjdou do tělocvičny v 1.patře. Někde mezi šatnami a tělocvičnou najdou na svoje trenérky a přidají se k týmu. Rodiče se stávají fanoušky.

Vše bude označeno.

Vybavení: boty na basket, trenýrky/legíny, míč (pokud dítě má svůj, nutno podepsat – HB Basket a jméno dítěte, velikost míče č.5!!!), lahev na pití s vodou. Pokud bude chladno, doporučujeme na volné chvíle nějakou starší mikču.

Dresy: kdo má, tak si bere tričko – dres NADĚJE, kdo tričko nemá, bere si nějaké jiné tričko této barvy:

Rudná – bílá

Chlupovka – tmavě zelená

Socháňka – světle zelená

Barrandov – modrá

Mezi Školami – žlutá

Zličín – červená

Trávníčkova – oranžová

Zahájení turnaje proběhne ve 14,00hod v levé tělocvičně.

Strava: děti budou po celou dobu sportovat, takže jim dejte jen tzv. rychlé cukry – nějaká energetická tyčinka, banán, něco sladkého. Aby se v pauzách nepřejely něčím těžkým a nebylo jim špatně. K pití jen voda.

Budeme hrát, systém turnaje bude určen podle počtu týmů, tedy podle počtu dětí, které se zúčastní. Pravidla budou i nadále upravena. Proto vás žádáme o účast, aby děti dokázaly postavit tým své školy a mohly za ní bojovat.

Prosíme všechny, aby přes JUPÍ potvrdili účast / neúčast hráčky, ať pak na webu vidíme kolik je dětí, jak postavíme týmy a s kým máme počítat.

Konec turnaje je plánován na 18,00hod. Předchází mu závěrečné vyhlášení výsledků a předání cen.

Během turnaje se o děti starají trenéři. Nikdo z dětí během turnaje neodchází. Rodiče mohou děti přivést, odjet a vyzvednout si je v 18,00hod, pokud nemohou fandit.

Prosíme rodiče o přezutí do tělocvičen.

Používáme 2 tělocvičny, není dovoleno stěhovat věci z jedné do druhé. Nelezte prosím ani nikam na žebříky apod. Prostory nejsou moc veliké, bývá tam hlava na hlavě, když se přesouváme z tělocvičny do tělocvičny, takže musíme být trošičku tolerantní a trpěliví. Děkujeme za pochopení.

Body :

Body :