Rudná - Zličín

0. Rudná - Zličín
05.03.2023, 14:00:00

Výsledné skóre: 0:0

Informace o zápasu:
Soutěž: Naděje Rudná
Datum: 05.03.2023, 14:00:00
Místo:
Rozhodčí:

Nominace:

 

Ubytování:

Naděje č.3

Termín: neděle 5.3.

Čas: 14,00 – 18,00hod

Místo: ZŠ V Remízku, V Remízku 7, Praha 5 – Barrandov. Vchod od venkovního sportovního areálu. Od aquparku vede asfaltová cesta pro pěší mezi areálem školy a venkovními sportovišti, zde je branka ke škole – vchodu k tělocvičnám.

Sraz a zahájení: sraz hráčů ve 13,30hod. Po příchodu do budovy jděte doprava, najdete šatny, které jsou označeny názvy škol. Zde se děti převléknout do triček / dresů, vezmou si míč, pití a půjdou do tělocvičny v 1.patře. Někde mezi šatnami a tělocvičnou najdou na svoje trenérky a přidají se k týmu. Rodiče se stávají fanoušky.

Vše bude označeno.

Vybavení: boty na basket, trenýrky/legíny, míč (pokud dítě má svůj, nutno podepsat – HB Basket a jméno dítěte, velikost míče č.5!!!), lahev na pití s vodou. Pokud bude chladno, doporučujeme na volné chvíle nějakou starší mikču.

Dresy:  jednotlivé týmy by měly mít zakoupená trička stejných barev sloužící jako dresy.

Tmavě zelená - Chlupovka 

Světle zelená - Socháňka 

Žlutá - Mezi Školami 

Oranžová - Trávníčkova

Červená - Zličín 

Růžová - Rudná 

Světle modrá – Barrandov

 

Pokud někdo toto tričko nemá, vemte si prosím stejně barevné !!!!

 

Zahájení turnaje proběhne ve 14,00hod v levé tělocvičně.

Strava: děti budou po celou dobu sportovat, takže jim dejte jen tzv. rychlé cukry – nějaká energetická tyčinka, banán, něco sladkého. Aby se v pauzách nepřejely něčím těžkým a nebylo jim špatně. K pití jen voda.

Kromě přípravek HB Basketu se turnaje zúčastní hráčky partnerských klubů – Wizadrs a Kladno.

Po turnaji bude vyhlášeno pořadí a budou předány týmům ceny.

Herní systém bude stanoven podle počtu týmů, které vychází z počtu dětí, které přijdou. Proto vás žádáme o účast na těchto turnajích, aby děti dokázaly postavit tým své školy a mohly za ní bojovat. A sami si zahrály a ukázaly Vám, co už umí.

Prosíme všechny, aby přes JUPÍ potvrdili účast / neúčast hráčky, ať pak na webu vidíme kolik je dětí, jak postavíme týmy a s kým máme počítat.

Konec turnaje je plánován na 18,00hod.

Během turnaje se o děti starají trenéři. Nikdo z dětí během turnaje neodchází. Rodiče mohou děti přivést, odjet a vyzvednout si je v 18,00hod, pokud nemohou fandit.

Prosíme rodiče o přezutí do tělocvičen.

Používáme 2 tělocvičny, není dovoleno stěhovat věci z jedné do druhé. Nelezte prosím ani nikam na žebříky apod. Prostory nejsou moc veliké, bývá tam hlava na hlavě, když se přesouváme z tělocvičny do tělocvičny, takže musíme být trošičku tolerantní a trpěliví. Děkujeme za pochopení.

Body :

Body :