Mezi Školami – Zličín

0. Mezi Školami – Zličín
29.01.2023, 14:00:00

Výsledné skóre: 0:0

Informace o zápasu:
Soutěž: Naděje Mezi školami
Datum: 29.01.2023, 14:00:00
Místo:
Rozhodčí:

Nominace:

 

Ubytování:

NADĚJE č.2

Termín: neděle 29.1.

Čas: 14,00 – 18,00hod

Místo: ZŠ V Remízku, V Remízku 7, Praha 5 – Barrandov. Vchod od venkovního sportovního areálu. Od aquparku vede asfaltová cesta pro pěší mezi areálem školy a venkovními sportovišti, zde je branka ke škole – vchodu k tělocvičnám.

Sraz a zahájenísraz hráčů ve 13,30hod. Po příchodu do budovy jděte doprava, najdete šatny, které jsou označeny názvy škol. Zde se děti převléknou do "dresů" = triček ve stanovených barvách viz níže. Vezmou si míč, pití a půjdou do tělocvičny v 1.patře. Někde mezi šatnami a tělocvičnou najdou na svoje trenérky a přidají se k týmu. Rodiče se stávají fanoušky.

Vše bude označeno.

Vybavení: boty na basket, trenýrky/legíny, míč (pokud dítě má svůj, nutno podepsat – HB Basket a jméno dítěte, velikost míče č.5!!!), švihadlo, lahev na pití s vodou. Pokud bude chladno, doporučujeme na volné chvíle nějakou starší mikču.

Dresy: protože nemáme dresy pro tolik týmů, hrajeme v barevných tričkách. Každá škola má jednu barvu, kterou bude používat po celý rok.

Rudná – bílá

Chlupovka – žlutá

Socháňka – zelená

Barrandov – černá

Mezi Školami – modrá

Zličín – červená

Trávníčkova – bílá

Zahájení turnaje proběhne ve 14,00hod v levé tělocvičně.

Strava: děti budou po celou dobu sportovat, takže jim dejte jen tzv. rychlé cukry – nějaká energetická tyčinka, banán, něco sladkého. Aby se v pauzách nepřejely něčím těžkým a nebylo jim špatně. K pití jen voda.

Kromě přípravek HB Basketu se turnaje zúčastní hráčky partnerských klubů – Wizards a Kladno.

Od Nadějí č.2 se bude hrát. Pravidla budou oproti běžnému basketu výrazně upravena. Herní systém bude stanoven podle počtu týmů, které vychází z počtu dětí, které přijdou. Proto vás žádáme o účast na těchto turnajích, aby děti dokázaly postavit tým své školy a mohly za ní bojovat. A sami si zahrály a ukázaly Vám, co už umí.

Tentokráte děti navíc dostanou zpětně HB-Ježíška.

Prosíme všechny, aby přes tento nominační JUPÍ potvrdili účast / neúčast hráčky, ať pak na webu vidíme kolik je dětí, jak postavíme týmy a s kým máme počítat. Jinak všechny termíny a informace se dají dohledat na webu - přípravky, školní přípravky. Nominační mail JUPÍ přijde vždy v pondělí před danou akcí.

Konec turnaje je plánován na 18,00hod. Předchází mu závěrečné vyhlášení výsledků a předání cen.

Během turnaje se o děti starají trenéři. Nikdo z dětí během turnaje neodchází. Rodiče mohou děti přivést, odjet a vyzvednout si je v 18,00hod, pokud nemohou fandit.

Turnaj není o výsledcích, není třeba se děsit, že dítě chodí krátce, nebo že nic neumí. Na turnaji jsou všichni začátečníci, někdo sice chodil už loni, někdo začal letos, ale cílem je, aby si všichni vyzkoušely hru - tedy výsledek tréninkové práce. Všechno jsou to děti 1. - 3., max nováčci 4.třída. Takže se ničeho nebojte a přijďte si s partou kamarádů zasportovat. 

Prosíme rodiče o přezutí do tělocvičen.

Používáme 2 tělocvičny, není dovoleno stěhovat věci z jedné do druhé. Nelezte prosím ani nikam na žebříky apod. Prostory nejsou moc veliké, bývá tam hlava na hlavě, když se přesouváme z tělocvičny do tělocvičny, takže musíme být trošičku tolerantní a trpěliví. Děkujeme za pochopení.

Body Mezi Školami:

Body Zličín: