letní soustředění 2022

0. letní soustředění 2022
16.08.2022, 00:00:00

Výsledné skóre:

Informace o zápasu:
Soutěž: Naděje Trávníčkova
Datum: 16.08.2022, 00:00:00
Místo:
Rozhodčí:

Nominace:

 

Ubytování:

Letní soustředění je základní přípravou pro nadcházející sezónu (za den soustředění uděláme tolik práce, co v Praze za týden). U všech starších hráček je již samozřejmostí, že jedou. Kromě kondiční přípravy, z které budeme „žít“ celý rok se věnujeme basketbalové přípravě a nedílnou součástí je tvoření kolektivu, vstřebávání klubového ducha.

Soustředění je vždy v druhé polovině srpna, 10 pobytových dnů. Protože naše hráčky nastupují ve dvou soutěžích, ve své věkové kategorii a v nejbližší vyšší, trénují nejen během sezóny, ale i na soustředění částečně se svojí kategorií (doplněno mladšími) a ve starší kategorii. Takto je postaveno i soustředění.


PROSÍM POTVRĎTE ÚČAST / NEÚČAST NA SOUSTŘEDĚNÍ DO KONCE DUBNA.

 

Termín: hráčky roč. 2011+12+13 jedou 16. – 26.8. / hráčky roč.2014+15 a kluci jedou 16. – 21.8.

Místo: střední škola spojů a informatiky, Bydlinského 2474, Tábor (příjezd ul. Hromádkova k parkovišti pod areálem středních škol, kolem fotbalového hřiště).

Ubytování: internát střední školy, pokoje trojlůžkové, dva spojené sociálkou

Stravování: ve školní jídelně v objektu školy. Strava 3x denně + druhá večeře, pití zajištěno. Kdo má případně nějakou dietu, obraťte se na vedoucí kuchyně a domluvte si s ní: Krizova.hana@ssjs-tabor.cz

Sportoviště: velká a malá tělocvična střední školy, venkovní areál střední školy, výběh do okolí, atletický areál ZŠ Husova, tělocvična ZŠ Husova, tělocvična SPŠ, hala Kvapilka

Program: snídaně – dopolední trénink – oběd – polední klid – odpolední trénink – večeře – večerní sportovní hry (starší trénink) – druhá večeře. 2x během pobytu bazén

Doprava: vlastní

Příjezdy / odjezdy Tábor: 11.8. příjezd 17,00hod, zahájení večeře;  16.8. příjezd 17,00hod, zahájení večeře; 21.8. odjezd 18,00hod balíček na cestu; 26.8. odjezd 18,00hod balíček na cestu.

Průběh příjezdu a odjezdu - přijedete na parkoviště pod areál školy, na konci ulice Hromádkova (za křižovatkou s ul.Bydlinského). Doprovodíte dítě k hl.vchodu (po schodech mezi vysokými budovami), u vrátnice si děti převezmu + doplatek, bezinfekčnost, u mladších kartičku pojišťovny. Pak už  jdou děti do budovy samy, malým pomohou asistentky. Rodiče do budovy nechodí.

Při odjezdu - máme do 17,00hod trénink. Pak se holky sprchují, dobalují, uklízejí pokoje. Kdo bude mít pokoj předán, teprve bude moci odejít. Rodiče budou čekat opět před hlavním vchodem venku.

 

Tréninky: hráčky budou rozděleny do tréninkových skupin podle kategorií a soutěží, které budou hrát, případně podle individuálních potřeb. Není vyloučeno, že během soustředění si upravíme. Skupiny se pravidelně střídají na trénincích v tělocvičně a na kondiční přípravě. Tréninky vedou trenéři jednotlivých týmů. U mladších kategorií pak pomáhají asistentky a kondiční trenér.

Kontakt: návštěvy na soustředění nejsou povoleny. Hráčky roč.2010 a ml. nesmí mít na soustředění mobil. Dětem pište na výše uvedenou adresu dopisy. Neposílejte balíky (na poště nám je na jméno dítěte nevydají). Připravte dětem dopisy a známky, děti budou psát domů. Každý den najdete na webu nové zprávy a fotky budou na instagramu HB Basket.

Cena: záloha ve výši 2.000,-Kč splatná do 30.5. na č.ú. 5130083329/0800. Do textu uveďte „záloha soustředění a jméno hráčky“. Doplatek se bude hradit hotově při příjezdu. Jeho výše bude upřesněna – čekáme na ceny z jídelny a nájmy hal, ubytování je již navýšeno. A uvidíme, kolik bude dětí, mezi něž se budou některé položky rozpočítávat. Nechci dělat nějaké odhady a pak být úplně mimo, ale doufám, že doplatek nebude vyšší než 4.500,-Kč. Poloviční doplatek pak platí ti, co jedou na 5 dní (tedy 2014+15+hosté).

Změny v pobytu budou vyúčtovány v září a budou vráceny pouze částky za ubytování a stravu. Pokud hráčka nepřijede vůbec, bude vrácena pouze polovina zálohy.

V ceně je ubytování, strava, nájmy, vstupy do bazénu, tričko, další potřebné vybavení, odměny asistenti, lékař, fyzioterapeut.

Doklady: všechny hráčky – všech ročníků, odevzdají při příjezdu bezinfekčnost (dostanete během léta mailem). Předpokládám, že covid už letos řešit nebudeme…

Hráčky roč.2010 a ml. odevzdají při příjezdu kopii kartičky zdrav.pojišťovny. Starší hráčky ji budou mít u sebe. Přidejte léky, které dítě bere a je třeba uvést, zda a jak si je bere !!!!

Kapesné: dle uvážení rodičů a s tím je spojené množství sladkostí, které dětem dáte. Během pobytu půjdeme 2x do bazénu a do obchodu. Je dobré, aby něco sladkého holky měly, ale balte s rozumem. Rozhodně nedávejte dětem potraviny, které se mohou zkazit. Ve škole je automat na čokoládu, tak případně dejte drobné mince.

Pití: lahev na pití na tréninky – pijeme čistou vodu z kohoutku. Dejte dětem 1 karton minerálek s příchutí, nebo šťávu. Dále iontový nápoj, ideálně šumivé tablety. Děti si je budou brát pod dohledem asistentek. K jídlu pití je.

Vybavení :

Věci „na doma“ a osobní – pantofle do ubytovny, volné sportovní oblečení na volné chvíle, pyžamo, hygienické potřeby, plyšák, vlastní polštářek, karty a další společenské hry, blok, tužku, osobní věci, hodinky, popř. lépe budík (holky nebudou mít mobil, tedy nebudou mít pojem o čase, tak aby nechodily pozdě), ručník (holky se budou sprchovat 3x denně, doporučuji 2), plavky, sluneční brýle, batoh na nošení věcí na trénink, či do bazénu, pružné obinadlo, něco na „masírování“ např. mast Alpa, leukoplast, papírové kapesníky. Nedávejte holkám žádné léky !!! všechno budeme mít sebou a není možné, aby si braly nějaké léky sami. Obuv – nějaká pevná a nějaká letní.

Věci na venkovní tréninky – pevné sportovní boty na běhání (pokud budou nové, prosím „rozchodit“, nebo přidat staré), tepláky, legíny, trenýrky, volná sportovní trička, mikina, kšiltovka, šusťáková bunda s kapucí (ven se chodí i za slunce a drobného deště), švihadlo !!!

Věci na tréninky v tělocvičně – basketbalové boty !!! (opět pokud budou nové, tak rozchodit), sportovní ponožky vyšší nad kotníky, trenýrky, volná sportovní trička, míč. Kategorie U10 - U13 vel.č.5 (tedy roč.10 a ml.). Od kategorie U14 vel.č.6. Holky 10 musí mít oba míče. Kdo míč nemá, tak mi napíše, já mu ho půjčím. Musí si ho ale vyzvednout před odjezdem a po sousku mi ho vrátit.

Rozdělte dětem oblečení na sport a na „civil“. Všechno oblečení by mělo být sportovního charakteru, volnější a z vhodných materiálů. Zejména pak ponožky a trička. Počítejte s tím, že děti budou 3x denně trénovat, tak aby bylo všeho dostatek. Jedno tréninkové tričko se nedá použít na 3 dny a ani jedny legíny a kraťasy nestačí na celý pobyt.

Případné dotazy pište, nebo volejte

 

Holky roč.2011 se přidají ke stávající skupině hráček.

Holky roč.2012+13 vytvoří svoji novou skupinu

Kluci a holky roč.2014+15 jedou na 5 dní

 

Každá tréninková skupina má svoji asistentku, která se o děti stará ve volných chvílích a je s nimi i na tréninku. Prostě dohled 24hodin. Asistentky jsou trenérky přípravek, takže tam najdete tu svoji.

Tréninky v hale vedu já, venku pak kondiční trenér.

Kluci + nejmladší holky = skupina „mravenců“ má pak trošku upravený program s ohledem na jejich věk. Skupinu vede Hedvika s Nikolou.

Body HB Basket:

Body :