Trávníčkova - Zličín

0. Trávníčkova - Zličín
30.01.2022, 14:00:00

Výsledné skóre:

Informace o zápasu:
Soutěž: Naděje Trávníčkova
Datum: 30.01.2022, 14:00:00
Místo:
Rozhodčí:

Nominace:

 

Ubytování:

NADĚJE č.3

Místo: ZŠ V Remízku, P5-Barrandov. Vchod od aquaparku, po asfaltové cestě mezi budovami školy a venkovním sportovním areálem

Termín: neděle 30.1. v čase 14,00 – 18,00hod. Sraz na místě ve 13,30hod. 

Sebou: sportovní obuv do tělocvičny, trenýrky/legíny, černé a bílé tričko. Případně nějakou sportovní mikinu na volné chvíle, kdyby bylo chladno. Kdo má, tak míč (kdo nemá podepsaný, prosím podepište – nutno mít napsáno na míči HB Basket a jméno hráčky). Lahev na pití (na místě si natočí vodu, jiné pití na sport není vhodné). Jídlo nebude třeba, budeme sportovat. Prosíme případně i nějaký ne tučný a těžký oběd, ať dětem není špatně.

V plánu je odehrát první turnaj. Budou platit upravená pravidla a hrajeme 4na4. Systém turnaje stanovíme těsně před akcí podle počtu účastníků (tedy dětí = týmů). Místo dresů budou mít děti černá a bílá trička, případně rozlišováky. 

 

Mám pocit, že termíny Nadějí korespondují s vlnami covidu....ale asi je již čas vzít covid jako chřipku. Nicméně i tak všechny prosím, aby si před akcí udělali doma samotest - jak děti, tak rodiče.

 

Rodiče na akci pustíme, ale prosíme o dodržení následujích pokynů:

  • děti přiveďte k šatně a předejte trenérce, která se i nadále o děti postará
  • jděte nahoru do tělocvičen
  • nutné přezutí !!!
  • připravte se na to, že hrajeme podle upravených pravidel, k basketu to bude mít strašně daleko, ale nějak se začít musí. Takže se neděste, věřte, že vše máme vyzkoušeno
  • fanděte, ať si to vy i děti užijí  
  • správně by měli mít vstup povoleni jen očkovaní. Nebudu to kontrolovat, ale pevně věřím, že se všichni otestujete.
  • pokud tam budou všichni účastníci, bude tam hodně našlapáno. Prosíme všechny o toleranci, trpělivost, přesouvejte se v klidu, nelezte po žádných žebřinách, žebřících apod. (jedno vážné zranění jsme tam - neodpovědností rodiče, již měli)
  • je možné děti přivést, nechat je tam a vyzvednout po akci

 

Prosím potvrďte účast / neúčast, ať víme, kolik dětí bude. V případě, že dítě do neděle onemocní, dejte mi prosím zprávu sms.

Body :

Body :