Rudná - Zličín

0. Rudná - Zličín
01.05.2022, 14:00:00

Výsledné skóre:

Informace o zápasu:
Soutěž: Naděje Rudná
Datum: 01.05.2022, 14:00:00
Místo:
Rozhodčí:

Nominace:

 

Ubytování:

NADĚJE č.4

Místo: ZŠ V Remízku, P5-Barrandov. Vchod od aquaparku, po asfaltové cestě mezi budovami školy a venkovním sportovním areálem

Termín: neděle 1.5. v čase 14,00 – 17,00hod. Sraz na místě ve 13,30hod. Nemá cenu chodit dřív, škola bude zamčená, ale od 14,00hod už akce začne, takže příchod ideálně 13,30hod, aby děti měly čas na převlečení. Ve 14,00hod dole zamkneme dveře a kdo přijde pozdě, bude muset zatelefonovat a my přijdeme otevřít..

Sebou: sportovní obuv do tělocvičny, trenýrky/legíny, černé a bílé tričko. Případně nějakou sportovní mikinu na volné chvíle, kdyby bylo chladno. Kdo má, tak míč (kdo nemá podepsaný, prosím podepište – nutno mít napsáno na míči HB Basket a jméno hráčky), švihadlo. Lahev na pití (na místě si natočí vodu, jiné pití na sport není vhodné). Jídlo nebude třeba, budeme sportovat. Prosíme případně i nějaký ne tučný a těžký oběd, ať dětem není špatně.

Děti prosím přiveďte na 13,30hod, děti se převléknou v označených šatnách a půjdou nahoru, kde si je převezmou trenéři. Trenéři pak za děti nesou odpovědnost po celou dobu turnaje.

Podle počtu týmů sestavíme rozpis turnaje a bude zveřejněn na místě.

Děti během turnaje nikam neodchází. Nedoporučujeme dětem nedávat mobil či jiné cenné věci – šatny jsou v průběhu turnaje otevřené, stejně tak, jako vchod do školy.

Rodiče mohou zůstat fandit – pak prosíme o přezutí !!! Nebo mohou dítě přivést, odejít a vyzvednout si jej na závěr turnaje. Vchod do školy bude trvale otevřen. Nahoře v tělocvičnách nás bude hodně, prostory nejsou nijak velké, je třeba dávat pozor, aby nedošlo k nějakému zranění.

Prosím potvrďte účast / neúčast, ať víme, kolik dětí bude a jak složíme týmy. V případě, že dítě do neděle onemocní, dejte mi prosím zprávu sms.

Body :

Body :