Trávníčkova - Chlupovka

0. Trávníčkova - Chlupovka
19.12.2021, 13:30:00

Výsledné skóre:

Informace o zápasu:
Soutěž: Naděje Trávníčkova
Datum: 19.12.2021, 13:30:00
Místo:
Rozhodčí:

Nominace:

 

Ubytování:

NADĚJE č.2

Místo: ZŠ V Remízku, P5-Barrandov. Vchod od aquaparku, po asfaltové cestě mezi budovami školy a venkovním sportovním areálem

Termín: neděle 19.12. v čase 14,00 – 17,00hod. Sraz na místě ve 13,30hod. Nemá cenu chodit dřív, škola bude zamčená, ale od 14,00hod už akce začne, takže příchod ideálně 13,30hod, aby děti měly čas na převlečení. Ve 14,00hod dole zamkneme dveře a kdo přijde pozdě, bude muset zatelefonovat a my přijdeme otevřít..

Sebou: sportovní obuv do tělocvičny, trenýrky/legíny, černé a bílé tričko. Případně nějakou sportovní mikinu na volné chvíle, kdyby bylo chladno. Kdo má, tak míč (kdo nemá podepsaný, prosím podepište – nutno mít napsáno na míči HB Basket a jméno hráčky), švihadlo. Lahev na pití (na místě si natočí vodu, jiné pití na sport není vhodné). Jídlo nebude třeba, budeme sportovat. Prosíme případně i nějaký ne tučný a těžký oběd, ať dětem není špatně.

Vzhledem ke covidovým opatřením jsme se po diskuzích s trenéry rozhodli následovně:

Tohoto turnaje se neúčastní partnerské kluby (Kladno, Slaný, Nusle) a akce bude pouze pro hráčky a hráče HB Basketu. Bude pojata jako takové předvánoční sportovní odpoledne, kde děti budou soutěžit po týmech i jako jednotlivci v nejrůznějších basketbalových disciplínách a to o ceny z kolekce      e-shopu HB. A ani HB Ježíšek na ně nezapomene a něco přinese.

Akce opět bude určena pouze pro děti a rodiče pak najdou na rajčeti a webu HB fotky z akce.

Děti nemusí mít test PCR, budeme ale rádi, když si před akcí udělají doma samotest, abychom všichni byli klidnější. Není potřeba nosit čestné prohlášení, pevně věřím, že k sobě umíme být zodpovědní.

Dále žádáme – pokud by Vaše dítě bylo na pondělním testování ve škole pozitivní, prosím informujte mě (Hanka Brejlová 736 673 909), ať můžu tuto informaci dále poslat všem účastníkům.

Děti prosím přiveďte na 13,30hod, já budu venku před vchodem a nasměruju je do šaten. Tam si je trenérky převezmou, dohlédnou na převlečení a dále se o ně postarají během celé akce (což bude probíhat stejně i když tam budete příště jako diváci). Po turnaji opět dohlédneme na převlečení a děti budeme vypouštět z budovy v cca 17,00hod. A Vás prosím, počkejte na ně venku.

Prosím potvrďte účast / neúčast, ať víme, kolik dětí bude. V případě, že dítě do neděle onemocní, dejte mi prosím zprávu sms.

Body :

Body :