turnaj U11 Olomouc

0. turnaj U11 Olomouc
10.09.2021, 00:00:00

Výsledné skóre:

Informace o zápasu:
Soutěž: nejmladší minižákyně U11 / Oblasti / ročník 2020/21 / Přebor / Základní fáze
Datum: 10.09.2021, 00:00:00
Místo:
Rozhodčí:

Nominace:

 

Ubytování:

v Hotelovém domě, v pokojích po 3

Strava:

v jídelně ZŠ, zahájení PA večeře, konec NE oběd

Doprava:

pojedeme společně vlakem

odjezd v pátek vlakem v 11,50hod, sraz na Hlavním nádraží, v dolní hale u eskalátorů v 11,20hod - odevzádte peníze a "covidový" pas

příjezd v neděli na Hlavní nádraží v 17,10hod; prosím čekejte na holky na perónu, č.vlaku R886

 

Cena: 1.700,-Kč

S sebou:

Věci osobní potřeby - pyžamo, ručník, hygien.potřeby, "civilní" oblečení s ohledem na počasí; něco proti dešti (šusťák.bunda), pantofle. Kdo má, tak pochopitelně HB vybavení :-)

Věci na hraní - dresy dostanou holky v týdnu před turnajem, musí mít sebou černý i zelený. Basket.boty, sport.ponožky 2x, tričko nad dres - buď stihneme rozdat ze soustředění, nebo si vemte kdo má z loňského soustředění, nebo jakékoli tričko

Kapesné na drobné občerstvení + dejte holkám kopii kartičky pojišťovny do peněženky. Drobné na jízdenky MHD

Věci si dejte to větší tašky a vemte si batoh na chození tam.

Lahev na pití na zápasy, jídlo na cestu, peníze na jídlo na cestu zpět

Rozlosování:

PA 15,45hod HBB - Mohelnice

SO 10,00hod HBB - Blansko

      12,30hod BŠ - HBB

       14,45hod HBB - Pardubice

a dále podle umístění

cena bude upravena podle dopravy, 1.500,-Kč je ubytko a strava

Covidová opatření 

Protiepidemická opatření během turnaje

Při vstupu do areálu (haly, stravovací zařízení) musí být splněna alespoň jedna z následujících podmínek:

 

 

  • absolvování PCR testu v posledních 7 dnech
  • absolvování POC antigenního testu v posledních 72 hodinách
  • mít certifikát o prodělání Covid-19 v předchozích 180 dnech
  • mít alespoň 14 dní od aplikace druhé dávky u dvoudávkové vakcíny
  • mít alespoň 14 dní od aplikace jednodávkové vakcíny

 

Testují se všichni účastníci akce, tj. nejen hráčky, ale i dospělí (trenéři, asistenti, realizační tým včetně doprovodu) Respirátory ve vnitřních prostorech jsou stále povinné. Diváci mají přístup za dodržení výše uvedených podmínek. Evidenci "vlastních" diváků provádí jednotliví vedoucí týmů.

 

Body Olomouc:

Body HB Basket:

Na turnaj jsme odjely prakticky kompletní (chyběly pouze 2 hráčky). Bohužel tým je pro mě trošku zklamáním, ale věřím, že po tomto turnaj děvčata pochopila – většina z nich začala trénovat už před covidem, jsou to takové „správně voražené“ děti, na přípravkách bojovaly o každý míč a já z toho měla dobrý pocit. Druhé bohužel jde na moji adresu – já začala být hodná a upřímně – soustředění holky lehce odflákly a já nebyla dost tvrdá. Takže kalich hořkosti jsme vypily do samého dna a nyní je čas stoupat vzhůru….Byly jsme pomalé, nedůrazné, nebojovaly jsme. Naštěstí se to každým zápasem zlepšovalo. V utkání s Ostravou ale přišla rána v podobě ošklivě zlomené ruky Kláry Kalinové – následoval převoz do nemocnice a ještě večer operace. Tím ale naše soustředění na zápas definitivně padlo a pak už to bylo jen trápení. Z turnajem jsme se rozloučily zápasem proti domácím a ten už prvně vypadal jakože basket – začaly jsme bojovat, zlepšila se obrana, přestože postavení je stále špatně, více hráček se zapojilo do hry, dokonce jsme si přihrály. 8.místo moc velká paráda není, ale cennější je zjištění, že pokud chceme hrát basket a chceme vyhrávat, abychom z něho měly radost, musíme přestat fňukat, naopak začít bojovat, dřít, makat a pak to půjde.

Nejlepším hráčem našeho týmu byla Alice Štěpaníková. Mě udělal radost až poslední zápas, kde najednou byly vidět i další hráčky - Adele Martynova, Monika Šebková, Bianca Lukáčová  a probraly se i opory Julie Škapová a Johana Davidová.