Turnaj Olomouc

0. Turnaj Olomouc
25.05.2018, 17:15:00

Výsledné skóre:

Informace o zápasu:
Soutěž: Šmoulinka 2017/2018
Datum: 25.05.2018, 17:15:00
Místo:
Rozhodčí:

Nominace:

 

Ubytování:

Hotelový dům (tedy žádné karimatky a spacáky, spíme v posteli)

Strava:

zajištěna ve školní jídelně, zahajujeme PA večeře, konec NE oběd

drobné kapesné, v halách budou občerstvení, možno koupit sladkosti, pití

Doprava:

jedeme společně vlakem tam i zpět.

ODJEZD : pátek 25..5, Hl.nádraží, 11,48hod. Sraz pod eskalátory v hlavní budově v 11,00hod.

PŔíJEZD : Hl.nádraží, neděle 27.5. v cca 18,36hod....vyzvedněte si děti na nástupišti, vlak č. EX124, Radhošť

 

 

 

 

Cena: 1.800,-Kč

S sebou:

1) na volné chvíle : sportovní oblečení jak teplejší, tak letní, včetně šusťákové bundy proti dešti. Vhodné boty podle počasí. Pantofle do hotelu. Kdo má, tak ideálně již HB vybavení (teplákovka apod., nabídka na webu, prostřednictvím sekce hráčka). Ale není nutné, kdo má, vezme si. 

2) Osobní věci - hygiena, ručník apod. NEDÁVEJTE DĚTEM MOBIL. PO Olomouci budeme přecházet z místa na místo, šatny nebudou zamčené. 3 dny bez maminek vydrží, výsledky budou na webu OSK Olomouc, budeme dávat foto na HB instagram. A navíc jedeme nejen získavat herní zkušenosti, ale především se seznámit a vytvořit partu. raději jim dejte karty, či jiné hry. Nechte doma náušnice, prstýnky apod. Naopak dejte dost gumiček do vlasů :-)

3) na zápasy : basketbalové boty, sportovní vyšší ponožky 2-3x, dresy dostanete. Lahev na pití. Na zápasech budou pít vodu, jinak bude možné si koupit drobné občerstvení v každé hale. Nedávejte jim pití víc, než na cestu. Na cestu rozumné jídlo, budeme na místě až večeřet. 

4) věci dětem zabalte do tašky/kufru na kolečkách. Přibalte batoh, ve které si budou nosit věci na zápasy po Olomouci (bude to tak vždy při všech turnajích, na které pojedeme)

5) Kapesné dejte dle uvážení (budeme kupovat pouze nějaké drobné občerstvení a pití) a pokud možno nějaké drobné na jízdné po městě.

6) holky si nemusí brát míče !!!!

7) peníze (1.800,-Kč) odevzdejte u odjezdu a v obálce označené jménem. Přidejte tam kopii kartičky pojišťovny. Pokud má dítě nějaké zdrav.problémy, či léky, napište na obálku info

Kdyby něco, ptejte se.

 

Rozlosování:

PA  17,15hod  HB - Olomouc

SO  9,45hod   HB - Nowy Sacz

SO  12,15hod  HB - Strakonice

dále podle umístě v základní skupině

ukončení turnaje je v NE ve 14,00hod

Body HB Basket:

Body Olomouc: