HB týdeník, aneb očima prezidentky

rozlučka se sezónou 2018/19

V sobotu jsme definitivně uzavřeli sezónu 2018/19.

Na Aritmě proběhla rozlučka, doplněná již 9.ročníkem turnaje Beznadějí. Tentokráte se zúčastnily pouze 3 týmy. A to dorost, žactvo a minižactvo, včetně nových tváří – rodičů roč.2009+10. Odpolední program jsme doplnili střeleckými soutěžemi hráček a myslím, že jsme si to všichni užili. V restauraci teklo pivo proudem, grilovalo se a přestože odpoledne proběhla nějaká přeprška, večer už bylo příjemně a tak jsme mohli chvilku posedět. Opět mě velice překvapily výkony tatínků a maminek a myslím, že z některých akcí by se mohly holky poučit. Já z pozice rozhodčího měla jen strach, aby se něco někomu nestalo. Pískat děti ok, ale chlapy…jakmile šel někdo do rychlého protiútoku 1 na 1, úplně jsem trnula, co se stane. Naštěstí nic a musím všechny pochválit, že opravdu hráli v duchu fair play. A že celá akce proběhla v pohodové náladě. Lidí přišlo tradičně dost a tak jsem mohla být spokojenou HB – prezidentkou.

Během závěrečného hodnocení sezóny jsme předali i ceny nejlepším hráčkám jednotlivých soutěží tak, jak si je holky zvolily sami mezi sebou. Jedině, kde jsem se úplně zamotala, bylo vyhlášení pořadí turnaje. Putovní pohár si odnesl tým dorostu, vedený Vojtou Potůčkem. 

Ve středu odjíždí U17, U14 a U12 na turnaj do Španělska. A pak už nás čekají prázdniny. Pověste basketbalové boty někam na hřebík a chvilku si opravdu odpočiňte. Počátkem srpence bych ale doporučila, abyste vytáhly kecky a začaly trošičku předstírat sportovní činnost, aby vás první dny na soustředění nezabily…. Občas se jít proběhnout, nějaké startíky, krátké sprintíky, vytáhnout švihadýlko a lehce poskákat….

Užijte si prázdniny a uvidíme se v Táboře.

Sdílet