HB týdeník, aneb očima prezidentky

týden 10. - 16.6.

Tak se nám ten závěr nezadržitelně blíží. Tréninky jsou už hóóódně volné, někdy volnější než volné a účastníků je v řadě případů  pramálo. No budiž, my trenéři chodíme stále….

Ve čtvrtek se kompletní minižactvo zúčastnilo oblíbené akce Den přeborníků. Na Folimance se tradičně sešly nejúspěšnější týmy Pražského basketbalu ve všech věkových kategoriích a rozdávali se poháry a medaile. My jsme si letos neodnesli žádné ocenění ve starších kategoriích, ale zase jsme zahamounili v minižactvu. Jako jediný pražský dívčí klub jsme si odnesli z každé minižákovské soutěže placku. V kategorii U11 to bylo stříbro, v kategorii U12 bronz a zlatou medailí se mohou pyšnit U13. Titul talent roku, který vždy náleží hráčce zlatého týmu, se stala Amálie Štenclová. U13 zároveň dostaly ocenění jako nejlepší pražský tým na celorepublikové úrovni. Já si tak odnesla z Folimanky kompletní kolekci medailí.

Tento týden ještě potrénujeme (stavte se někdo) a sobotu nás čeká rozlučka. A potom zlatá třešinka na dortu. Ve středu odlétáme do Španělska. Tak prosím sledujte další info na webu, ať se pak třeba na letišti nedivíte….

Sdílet