HB týdeník, aneb očima prezidentky

týden 11. - 17.2.

Tak jako letos, jsem se snad nikdy v historii neflákala. Opět volný víkend – mini v Praze měsíc nehraje a z lig se mě týká, už pouze jako asistenta, U14 a ta se o víkendu nehrála.

Tedy mohla jsem se aktivně věnovat nicnedělání a plnými doušky si užívat volna. V sobotu jsem zasedla ráno do kanclu a vylezla až někdy v podvečer. Mimo jiné jsem řešila Španělsko, kde se nám komplikuje doprava, resp.cena. Po poledni psal Márty a opět s ním cloumala zlost. U15 v Ostravě, kam museli jet už v pátek večer, protože se hrálo v sobotu od 11hod, prohrály v prodloužení. Postup na MČR je stále v oblacích a tak každá porážka bolí. Večer nadšeně psala Monika z Kožlan, kde naše U19 v boji o postup do baráže porazily Plzeň. A to tak, že o 40b.

V neděli jsem čekala výsledky hned ráno, protože obě skupiny hrály už od nepříjemných 9hod. To nejsou oblíbené hrací časy. V Havířově to U15 sedlo a porazily místní děvčata o cca 60b s tím, že daly 122b !! To je v extralize U15 pěkný výkon a zrovna naše 04 nejsou žádné extra střelkyně. Rozhodčí údajně pískali hodně pečlivě a tak nastala komplikace s dopravou domů. Mártym naplánovaný přesun do Ostravy nějak časově neklapnul a tak většinu týmu vezl do Ostravy taxi….zbytek pak p.Moreira, který nelenil a na severní Moravu si udělal soukromý výlet autem. Cenu si Márty hodně chválil a tak nevím, zda celý klub nezačne jezdit taxíkem… Pak se hlásila Monika z Chomutova s porážkou o 11b a několika zraněními. Snad to nebude nic vážného. Tabulka před odvetami se úplně vyrovnala a všichni adepti na baráž o EL U19 tak víceméně začínají od nuly. Bude to ještě hodně zajímavé. Mě celý den bolela hlava a tak jsem zbytek dne prospala. A nutno konstatovat, že to bylo dokonalé využití volného víkendu.

Pokračují jarňáky a drobné změny v trénincích. Ten další týden už budou tréninky všechny, nicméně prázdniny bude mít Praha západ a Kladno. Takže se snad konečně sejdeme všichni 11.3.

Sdílet