HB týdeník, aneb očima prezidentky

týden 4.2. - 10.2.

Je to příjemné a já opět musím začít gratulací. Poslední dobou se sem stále sypou nějaké pozvánky do nejrůznějších výběrů - mám radost. Tentokráte je pozvánka pro 04 a to příprava na Letní olympiádu dětí a mládeže. Patří T.Karasové, S.Liškové, A.Moreira, A.Štenclové a M.Šťovíčkové. Tak se holky držte, ať na této skvělé akci můžete Prahu reprezentovat a užít si to.

Během týden se hrála 4 utkání.

Ve středu změřily síly U17 s Nuslemi a v NRL 05 zajely do Říčan. Na nuselské palubovce holky ve třetím vzájemném utkání sokolky porazily o 4b (mám pocit, že rozdíl se stále snižuje…). V NRL sice proběhla přehlídka daných trojek, ale na vítězství to nestačilo. Prohrály jsme o 3b a suplující trenér David spokojeností nezářil.

Ve čtvrtek přijel Chomutov a to na přátelák s U13. Naše sestava byla sakra hodně prořídlá, ale nakonec jsme urvaly plichtu. Jak se na přátelák sluší nejvíce.

V pátek předehrávaly EL U17 na Slovance. Proti vedoucímu týmu tabulky se asi moc s nějakým vítězstvím nepočítalo a taky to tak dopadlo. Holky prohrály skoro o třídu.

V sobotu jsem před odjezdem na ŽL U14 koukala na složení sestavy a moc optimismu to do mých žil nenalilo. Marně jsem přemýšlela o tom, kdo vlastně dá koš…půlka základní sestavy nebyla a Tereza jela na zápas rovnou z hor, tedy jak se pracovně říká, jela hrát v přeskáčích. Koncentrace naši hráček na tréninku je poslední dobou dost mizerná, poslední hrací víkend se jim hodně nepovedl a tak jsem do Kralup jela připravená na cokoli. Jen né na to, co se pak stalo. Holky po vlažném úvodu zvyšovaly herní tempo, pochopily kouzlo obrany a nakonec odjížděly s vítězstvím o 30b. Takže i střelci se nakonec našli.

Petr psal, že v DL U17 jsme Slovanku porazily, sice jen o 8b a ne po nějak zářivém výkonu, ale holky stále drží první příčku ve skupině play-aut. Pak volal Márty. Protože si běžně nevoláme, zděsila jsem se, co se stalo. Extraliga hrála v Pardubkách, které jsou momentálně v tabulce na posledním místě. S hrůzou jsem se tedy ptala, co se stalo. Nic, holky vyhrály a ke kilu chyběl jeden koš. Volal proto, aby se mi zeptal, jak 05. To se mi jako chtěl vysmívat, či co??? Uzemnila jsem ho 65 danými body a vítězstvím o 30b. I Kateřině, která tráví víkend na školení trenérů licence B, to udělalo velkou radost.

Oboje U17 si svá nedělní utkání předehrála a tak do bojů o body v tabulkách zasáhly v neděli jen U14. A šup zpátky na zem. Výkon hráček byl opravdu hodně smutný, mít ručník, hážu ho do ringu. V půlce 3/4 jsem rezignovala se slovy, že když na to se*ou hráčky, můžu klidně i já. Po zápase jsme tak byli naštváni - smutni - zklamáni všichni, já, rodiče a dokonce i hráčky. 

Poslední kolo základní části odehrály naše ženy v II.lize. Musím se jim omluvit, neboť o nich žádné informace nepodávám. Možná to bude i tím, že žádné nemám a vše jde hodně mimo mě. Slepený tým HB + Kladno + Slaný v základní části soutěže ani jednou nevyhrál. Smutné, leč pravdivé. Nyní bude hrát o udržení v soutěži. Naštěstí tuto soutěž žádné kluby nechtějí hrát a tak snad i s 0 v kolonce vítězná utkání, soutěž udržíme. Příští rok postavíme již tým samostatně, doplníme dorostem a začneme pěkně znovu od podlahy.

POZOR.

Od tohoto kola najdete hodnocení jednotlivých utkání nejen na facebooku, ale i přímo zde na webových stránkách. V pondělí po víkendu si stačí najít: týmy – zápasy, dané utkání a to otevřít. Najdete nejen info kdo – kdy – kde, ale i kolik která hráčka dala bodů a hodnocení utkání.

Začínají jarní prázdniny. Tréninky jsou lehce upraveny a jak, to máte v samostatném článku na webu.

Sdílet