HB týdeník, aneb očima prezidentky

týden 3. - 9.12.

V sobotu ráno, tedy opravdu ráno, vyrážím na Prosek, kde pořádáme turnaj PP U11. Snad poprvé v historii mám rodiče baskeťáky a ochotné jít ke stolku. Velice milé. Má naražená žebra z předchozího víkendu už tolik nebolí, ale jsem ráda, že celá Praha se baví na můj účet :-) :-) :-). Video z mých skoků plavno jsem viděla a vůbec se nedivím, že jej Kateřina nezveřejnila. Taky bych se za svoji matku, která se na žíněnce válela jak vyvržený vorvaň styděla....

Zpět k PP U11. Holky hrály nejprve se Spartou a jasně vyhrály 50b. Dobrá obrana a nutno podotknout, že i nováčci již začínají být včas tam, kde mají být. Navíc se aktivně zapojují do postupného útoku a nyní začaly plnit pokyn i o vyběhnutí do rychlého protiútoku. No přiznejme si, že je ještě trápí driblink, ale to dopilujeme. Poprvé objevila kouzlo a výhodu své výšky naše nejvyšší hráčka a myslím, že se jí to zalíbí a máme se na co těšit. S Nuslemi proběhly na počátku čachry s pětkami, ale klaplo to. Do 4/4 jsme šly za stavu 77:10 (1 a 3 čtvrtinu jsme nedostaly ani bod) a tak se ve vzduchu vlnily řízky. Jenže druhá pětka soupeře byla výrazně lepší a my už stovku nedokázaly dát.  Po zápase holky poprvé v kruhu zazpívaly vítězný HB-pokřik a HB-tradici nesou dál. Jen mě ještě trošku trápí rodiče….nesedíme pohromadě, nefandíme pohromadě a ještě ne všichni si jdou po zápase s holkama tlesknout. Takže v tomto směru máme ještě co napravovat.

Káča musel jet na PP U13 a přišly dvě sms. Ve 12:28hod „asi +20, nic moc“.  Ve 14,40hod „druhý +30“. V obou zápasech jsme nastoupily proti USK.

Doma jsem se vystřídala s Mártym, který odjel s U15 do Chomutova. Já jela na Aritmu psát zápis na DL U19. Viděla jsem pěkný basket a druhý tým tabulky – Brandýs, naše holky porazily o 20b a stále tabulku vedou bez porážky. Večer z Chomutova přišla strohá zpráva: „dostali jsme na pr*del“.

V neděli jsem opět byla u stolku na U19 a to už žádná hitparáda nebyla. V Kolíně holky vyhrály o 50b a upřímně, něco podobného se čekalo i v neděli. Jenže koše byly pro náš tým asi zakleté a tak jsme horko-těžko vyhrály o 14b, přičemž ještě 2min před koncem jsme byly pouze +4b.

Káča z Borotína přijela poněkud rozladěna, neboť výkon svěřenkyň v NRL U15 byl prý hodně nepřesvědčivý a navíc 3 hráčky trápily střevní problémy.

V pondělí na Aritmě dohrávka NRL U15 s Benešovem. O6 volno (některé zápis), "trojčata" na trénink na Arabskou. 

Sdílet