HB týdeník, aneb očima prezidentky

týden 22.10. - 28.10.

Horko-těžko jsem se vzpamatovávala z výkonu 07 a v úterý jsme hned jely na přátelák do Benešova. Opět nekompletní, ale 10 hráček si dostatečně zahrálo, což bylo super. A výkon? Stále stejná písnička. Hořela obrana. Nebylo tomu jinak ani v KP se Slovankou. Úvod prvního utkání trošku vypadal jako trénink dvojtaktů – hráčka vzala míč, předriblovala, nedala, doskočila žlutá a běželo se na druhou stranu, nedala, doskočila černá a šup zase zpět. A naše obrana byla opět ve stejném duchu. Některé hráčky překvapily v útoku, ale nějaké milé překvapení stále čekám i od dalších hráček. První utkání jsme vyhrály 36:30. Score ale není výsledkem skvělých obran, ale neschopnosti dát koš – doufám, že se na mě soupeř nebude zlobit, že takto hodnotím i jejich výkon. V druhém utkání s otevřenou možností střídat došlo na závěr k dramatu. Proč bylo utkání netradičně ukončeno? Nebyl čas a pokud jste se koukali, pochopíte, že bylo lepší trápení nás diváků rychle ukončit.

O prázdninovém víkendu odehrály dvojičku s BŠ naše U15. Starosti s nominací Márty prakticky nemá, neboť máme stále dost hráček ve stavu zraněných. Jediným problémem tak je, naplnit sestavu NRL. V sobotu naše holky soupeře v Jenči převálcovaly a daly kilo, v neděli to již taková přestřelka nebyla, ale opět jsme soupeře porazili o cca 30b. Do Borotína na NRL se v sobotu nejelo (soupeř požádal v pátek o odložení) a v neděli holky prohrály v boji o poslední flek této soutěže v Benešově. No a U19 na cestě k postupu do finálové skupiny DL porazily doposud vedoucí tým tabulky, Litomyšl a vyhouply se tak do čela a to doposud bez porážky.  

Pondělní trénink jsem nakonec musel ze zdravotních důvodů zrušit, omlouvám se.

POZOR

  • Od čtvrtka začíná platit poslední verze rozpisu tréninků

 

  • Kdo by měl ještě zájem si objednat vánoční kolekci, je třeba udělat okamžitě !!! A celkem mě mrzí malý zájem, čekala jsem větší poptávku na HB batohy, tašky a vaky. Byly doby, kdy se HB vybavení kupovalo hojně a když pak holky někam jely, vypadaly HB-reprezentativně. Teď zase budeme jezdit jak cirkus na kolečkách – každá jinou bundu, každá jinou tašku, každá jinou mikinu. Kde je hrdost a příslušnost ke klubu????? A to pan Ježíšek klepe na dveře ….. A už vůbec nerozumím tomu, že některá auta jezdí bez HB-dresu….

 

  • Na webu je termín vánoční besídky. Zveme všechny HB srdcaře (i ty, co si nekoupili HB vybavení)

 

Sdílet