HB týdeník, aneb očima prezidentky

týden 1. - 7.10.

BAZÉN

Máte nový a snad už definitivní, rozpis tréninků do konce sezóny. Jsou tam úpravy v časech a v několika případech i dnech. Bohužel lépe to nešlo a věřte, že i tak bylo strašné to nějak smysluplně sestavit. Pokud by někdo některý trénink nestíhal, dejte mi vědět, pokusíme se najít nějakou alternativu. Ale prosím pouze ze závažného důvodu. Pokud budou holky chodit na jiný trénink, trošku to nesedí s nějakou naplánovanou přípravou a není to ideální.

BAZÉN

Začne platit v pondělí 15.10., každé sudé pondělí (tedy 1x za 14dní). Sraz u vrátnice vždy v 18,45hod.

A k víkendu.

V sobotu v poledne přišla první sprška. U14 nastoupily proti Slovance „A“ opět naprosto vlažně. První zásah do černého přišel ve 4min za stavu 0:8. Já mezitím přežila 2 infarkty. Jednak díky výkonu svých svěřenkyň, ale taky z práce stolku. Bohužel jsem se neudržela a byla sprostá, vzteklá, negativní…všechno špatně a omlouvám se. Musela jsem tak ke stolku sednout já…naštěstí se zvedl z hlediště hodný tatínek a šel nám pomoci, a já se tak mohla vrátit ke své práci. Tradičně jsme „zazářily“ ve ¾, kdy jsme se soupeřem hrály plichtu. Ovšem tímto, dá se říci jako vždy, to skončilo.  A scénář se zdá být stejný (U15 jej „dodržují“ obdobně). V půlce plichta (nebo hratelný výsledek) a konec….??? No dnes minus 30b. PO poločase holky hru zlepšily, ale pouze v obraně, kde začaly bojovat. Útok byl i nadále naprosto neplodný, zoufalý, plný technických chyb. Pokud se dostaneme pod tlak soupeře, nejsme schopny postavit ani aut….tak to pak opravdu nevím, co mám dělat. Ano, křikem a vztekem to nevylepším, ale kdo z vás by to vydržel????

Dále jsem měla tu čest vidět i spršku, která padla na hlavy našich HB žen „A“. /Tedy když už jsme u těch spršek, ženy „B“ ji schytaly o 30b v pondělí./  Naše ženy nastoupily v onom novém složení – „ženský spolek HB, Kladno, Slaný“. Pod vedením trenéra Tibora Szabó holky odehrály své první utkání. Chvilkami ještě byla vidět nesehranost, ale soupeř nás přehrál především pod košem, důrazem, tvrdostí a lepší střelbou. A co bylo neuvěřitelné? K utkání nastoupilo 12 hráček !!!! (tak uvidíme, kolik jich bude v březnu – jedna je už těhotná). S Benešovem nakonec holky prohrály o 16b, ale jejich výkon v druhé půlce byl výrazně lepší.

Sprcha číslo 3 přišla z Ostravy. Ač mi Márty normálně nepíše, tentokráte hlásil, že holky v premiéře letošní EL U17 prohrály o 4b. A že je z toho smutný. Takže žádný řev, ale smutek.

Vítězně ze soboty vypluly jen holky v DL U17, když porazily Nusle.

V neděli bylo polojasno. U17 v DL porazily po dobrém výkonu Slovanku B a jejich kolegyně v EL v Havířově opět utrpěly spršku – no možná krupobití (minus 20b).

U14 hostily Slovanku B a zde jsme prožívali pocity rozkoše, neboť jsme soupeře přehrály rozdílem rovné stovky a konečně jsme bránili. A teď šup zpět na zem….soupeř jsou hráčky kategorie U13. Takže buďme střízliví, ale faktem je, že holky hrály agresivně v obraně a útok měl již hlavu a patu.

Večer se ještě pochlubila Hedvika vítězstvím ve Šmoulince nad děvčaty z Kralup a porážkou s roudnickými kluky. Tam rozhodoval jeden hráč, který nás přehrál v 1. a 3. čtvrtině. Když ale děvčata v závěru dotahovala, chlapec nastoupil a holky prohrály o 7b. Faktem je, že ještě v PA hrozilo, že Šmoulu odvoláme. U11 opět měly problém se dát dohromady. Musela jsem tedy povolat 08, které nechci, aby tuto soutěž hrály a nakonec nás bylo neuvěřitelných 11 hráček J.

Sdílet