HB týdeník, aneb očima prezidentky

týden 24. - 30.9.

Tak to byl týden snů.

Sotva jsem uložila na web článek, jak se starat o své zdraví, dostala jsem angínu. Tím se trošku zkomplikovalo trénování, ale zvládli jsme to. Navíc moc práce nebylo, protože dětí bylo jak šafránu. Nemoce.

V sobotu a neděli jsem měla volno. Tak jsem si v SO vyrazila na Aritmu, kde se hrálo NRL. Ještě v pátek bylo potvrzeno 5 hráček, naštěstí 3 ze 4 marodů nakonec přišly. Tým musel být doplněn 06 a bylo to docela znát. Soupeřovy hráčky 04 měly navrch. Byly rychlejší, důraznější, vyšší, těžší. Asi mohl být náš výkon o něco lepší – výsledek není důležitý, troška více dravosti, aktivity do doskoku a opět se chvílemi „kroužilo“. Tedy útok, kterým rozhodně soupeře neohrozíme  a poslední dobou nás hrozně baví. Nicméně i přesto pochvala. První soutěžní utkání hrály U19. Přestože tam taky řádily zdravotní problémy, nakonec bylo hráček 10. Holky taky nijak zvlášť neoslnily v doskoku, ale odvedly dobrý výkon. U15 o 30b prohrály s Příbramí, U19 o 30b porazily holky z Jablonce.

Márty z Jižních Čech přivezl 3body. U15 se už jakž takž daly dohromady. Výkon v Českých Budějovicích prý nebyl úplně přesvědčivý, ale +30b. Ze Strakonic se tým vracel jak spráskaný pes. Tam to bylo -20b. A ostudný výkon.

No a já mám novou práci. Na soutěže KP U13 a NRL U15 svaz nebude delegovat rozhodčí. Takže je na mě, abych si ve volném čase hledala někoho z hrstky volných rozhodčích. Naštěstí jednoho máme na celou sezónu a já mu moc děkuji za ušetřenou práci. Je to takové divné, když si klub musí zajistit rozhodčího, poplatky stále stoupají, opět se posílají sudí z celé republiky, takže cesťáky naskakují jak blázen. Cena za přeložený zápas se v prvních dvou případech snížila, ale pokud budeme překládat třeba třetí utkání, bude to už za 3tis. (doufám, že U15 mají 2tis.předplaceny). Nevím, s kýmkoli jsme mluvila, jsou všichni z toho všeho takový rozpačití….

Sdílet