HB týdeník, aneb očima prezidentky

týden 17. - 23.9.

I tento týden v přípravě pokračovaly U11. V úterý jsme odehrály přátelák na Nuslích. A pozor, první vítězný. Pochopitelně jsme opět nebyly kompletní a nastoupily v počtu pouze 11 hráček. Tedy brutálně bez střídání. A o víkendu jsme měly minisousko. Super akce !!! Možná si to někdy zopakujeme. Márty měl taky minisousko, s U17 a mám pocit, že on si to určitě zopakovat chtít nebude. Zdravotní problémy v kategorii U15 – U19 výrazně ovlivnily počet účastníků a tím tedy smysl přípravy… Márty sice ještě přípravu rozšířil i na U15, ale evidentně si tím nepomohl. 9 hráček z celkových cca 18.

Já začala v SO v Třebotově s U11. Pomalu si zvykám…opět chyběly 3 hráčky. Dopolední trénink bezvadný. Pak jsem holky nechala Káče a jela na Aritmu na U14.Tady už to tak bezvadný nebylo. ¼ +1b, ale hra nic moc. Poločas +5b. Milé. Sice z mého pohledu nebyl výkon optimální, stačilo to. Jenže pak soupeř z Klatov chytil slinu a my byly pouhými diváky vlastního pohřbu. Nedůrazná obrana, naprosto neplodný útok, prostě na ručník. -20b byl účet na konci utkání. Vrátila jsem se do Třebotova a poslouchala rozjeté U11, které vyprávěly, co všechno s Káčou vyváděly. Myslím, že si to fakt užily. Pak jsme opět potrénovaly, došly na večeři, udělaly si skvělé spaní a já je uspala pohádkou, kterak HB získalo první zlatou na MČR. Ráno jsem udělala 16 čajíčků a holky předala Káče ke kondičnímu tréninku. Opět jsem vyrazila na Aritmu, kde U14 hostily Strakonice. ¼ byla…no, bylo to strašný - 6:18. V 2/4 chyběla soupeři na palubovce nejlepší střelkyně a nám se otevřely dveře do světa basketu. Tuto část hry jsme vyhrály 21:12 a score tím srovnaly na minus 3b. No a pak přišlo něco, co vyděsilo i ty nejotrlejší povahy. Říkejme tomu třeba výprask. Naprostá neschopnost ohrozit koš vedla ke ztrátám, které soupeř okamžitě trestal rychlým protiútokem.  My hořely všude – v obraně, bojovnosti, rychlosti a neuvěřitelně i v naprosto tupém útoku. Tedy našly se i světlé momenty, ale naprosto zapadly pod těmi temnými chvílemi utkání. ještě jsem se vrátila do Třebotova, kde jsme minisousko zakončily zápasy a soutěžemi. Takže holky odjely ve výborné náladě, jako parta a ještě se sladkou odměnou.

 

Od 24.9. začne platit nový rozpis tréninků, kde jsou první změny. Doufám, že to všichni zvládnou a vydržíme do konce října v tomto režimu. Od 1.11. pak přijde druhá změna a to ta definitivní. S tou už bychom měli přežít do konce sezóny.

Sdílet