HB týdeník, aneb očima prezidentky

postup do DL U17

19. + 20.5.

Pomalu doznívají zážitky ze svatby, řadíme je do přihrádky „trvale platné vzpomínky“  a my se doma kocháme fotkami (mimochodem nejlepší má M.Arnošt). Ale život jde dál.

Už už to vypadalo, že si prožiju volný víkend. Hrála se ale kvalda o DL U17 a bylo jasné, že Márty se bude dožadovat odvozu do Říčan. Takže jsem na místo svolala trenérskou schůzi a věděla, že sobotu prožiji v Říčanech. Holky čekal turnaj, kde bylo cílem postoupit do DL U17, aby v nadcházející sezóně měly šanci se v této soutěži „vyhrát“ 04, které v následujícím roce pravděpodobně čeká EL U17 a aby si měly kde zahrát všechny hráčky, které EL U17 nepojme. O všem měla rozhodnout dvě sobotní utkání, kam byly nominovány všechny  naše 03, včetně těch, které za týden čeká reprezentační sraz (Gába, Vejvy, Jesika). Již jsme nepočítali s Gábinou Němcovou, která odchází na Spartu, ale turnaj odehrál i Vavroch, za což díky. Dvoj-zápasu se zúčastnilo možná víc rodičů, než MČR a atmosféra byla skvělá, přátelská a tak, jak si ji někteří z nás pamatují z ´03 z dob, „kdy o nic nešlo“.

První utkání se Slaným vypadalo dost nebasketbalově, neboť soupeřova zóna nabídla našim hráčkám „střeleckou estrádu“. A tak si vesele pálil každý, kdo se ukázal na hřišti….. Utkání s Říčany již přineslo zajímavější zápas. Po celou dobu jsme byli ve vedení a udrželi jej až do závěru. K utkáním bylo nominováno 12 hráček a všichni jistě pochopí, že „dostat 12 hráček na plac ve vyšší minutáži“, je prakticky nemožné. Márty střídal tak, aby se vyhrálo a aby dostaly herní prostor hráčky, které tuto soutěž budou příští rok. Nyní můžeme hrdě prohlásit, že „mise“ byla splněna a příští rok nás čeká DL U17.

Takže v tuto chvíli můžeme s jistotou konstatovat, že do konce června se už nic nehraje. Posuneme děti v kategoriích, budeme si užívat netradičních tréninků, od června začneme chodit ven, doladíme přestupy hráček k nám a od nás a vše ukončíme na Beznadějích.

 

Tréninky tento týden normálně bez úprav. 

Pátek :

16,00 : 06 + 07 (08 odjíždí do Olomouce)

17,30 : 04+05

19,00 : 01+02+03

Sdílet