HB týdeník, aneb očima prezidentky

týden 5.3. - 11.3.

Po minulém týdnu, kdy jsme to měli 0:4, jsem byla připravená to rozpustit. Po tomto víkendu slibuji, že ještě min. týden budeme fungovat :-). Výsledky víkendu považuji za uspokojivé  - 8:0 :-).

Po hodně dlouhé době jsem si zase „zakaučovala“. Pořádali jsme předposlední kolo soutěže PP U11. V sobotu se hrálo do pozdních večerních hodin na Zličíně. Naše holky hrály pouze 1 utkání a to s USK. Děvčata z USK měla odpoledne nějakou oslavičku a tak některé po prvním utkání se Slovankou odjely na mejdan. Vedly jsme od počátku do konce, trošku problém nám dělaly vysoké hráčky a důrazné pískání. Naše agresivní obrana přináší řadu faulů, ty tentokráte byly pískány a tak jsem měla strach, abychom dohrály. Holky jsou ještě malé a tak „ubrat“ na obraně je pro ně nepochopitelný pokyn. Velká pochvala patří triu maminek za stolkem. Po utkání mě naprosto dostalo, jak tento tým netradičně pracoval. Jedna dělala čas, druhá zápis a třetí nápovědu. A poznámky si dělala na účtenku. Jak jsem na to pak koukala, jednalo se o směsici zcela nepochopitelně řazených čísel :-) :-) :-). 

Večer píšu Mártymu, jak se dařilo našim U15 na Královce. A dostávám tuto odpověď: „ +8, nrs +1, kuuuuďa +20“. Pro moje děti jsem ideálním terčem vtípků a tak jsem si myslela, že si zase dělají ze své staré nebohé matky legraci. Ale výsledky opravdu takové byly. S U19 tentokráte jel do Litoměřic Kůďa. Jak se Davidovi dařilo před zápasem, najdete popsáno na facebooku. V rámci spolupráci jsme odeslali hostovat do Plzně 2 hráčky, aby partnerskému klubu pomohly s postupem do baráže o EL U19. A bylo jasné, že U19 budeme dohrávat v max. 8 hráčkách. Tentokráte jich bylo 6. A výsledek +20 = velká paráda. Tímto je s jistotou soutěž udržena a můžeme plánovat, jaké budeme mít cíle pro příští sezónu. Káča výkon hráček v NRS moc nechválila. Mělo se vyhrát o 20b. Holky vyhrály o bod a v nadstavbě soutěže ještě neprohrály. No a největší radost udělaly svým vítězstvím U15. USK porazily o 8b a radost udělaly nejen trenérovi, rodičům, mě, ale především sobě. A to je nejdůležitější.

V neděli pokračovaly U11 a U15. U11 nejprve porážejí Slovanku. V týmu je pohoda, dobrá nálada, já jsem spokojena a vypadá to, že i hlediště, které skvěle fandilo.  Naše obrana se stále zlepšuje a do útoku se zapojuje čím dál tím více hráček. V pauze si holky dávají řízečky a tak doufám, že s druhým týmem tabulky – Spartou, budou schopné ještě běhat. Přijíždí Márty s Káčou a zvednutý palec Mártyho značí, že naše U15 porazily Slovanku. V sestavě ještě oslabenější, než v sobotu. Holky zase šlapou tak, jak je známe a jak nám dělají radost. My se Spartou zahajujeme bojovně, důraznou obranou a ¼ vyhráváme 21:1. Celkově pak o 40b (ale Sparta nebyla kompletní). Po zápase byl výkon holek oceněn i šéftrenérem klubu p.Brejlou :-). Holky ještě čeká poslední kolo PP, kde narazíme na týmy z dolní části tabulky. V tuto chvíli již můžeme konstatovat, že letošní sezónu v této kategorii zakončíme jako Mistr Prahy. Jenže tím to nekončí. Před NF nás čeká ještě hodně práce.

Tento týdne začne šaráda přehazovaných zápasů.

  • V úterý se hraje ŽL U14 na Spartě
  • Ve středu od 16,00hod hraje NRS U15. Trénink v 15,00 a 16,30hod NENÍ !!! U17 trénují normálně.
  • Týden je „T“. Něco se upravovalo na webu a tak to trošku zlobí.

 

Na Barrandově hrála Šmoulata. Bylo jich 8….musela jsem vytáhnout nové 08+09, neboť se hrála U11 a nebylo koho doplnit na Šmoulu. Výsledky zatím neznám, doplním hned, jak od Hedviky přijdou. Ale dopředu je jasné, že to nebylo jednoduché. Pro většinu se jedná o preméru a začátky jsou vždy hodně těžké :-).

Hedvika :

proti stejně začínajícím děvčatům z Kralup jsme v dramatické koncovce vyhrály o koš 

proti klukům z Nového Strašecí jsme sice bojovaly, ale o 50b prohrály

proti klukům z Holýšova jsme už opravdu neměly nejmenší šanci.  Neveselé score 0:90...nic, jde se dál 

Sdílet