HB týdeník, aneb očima prezidentky

Týden 19. - 25.2.

Márty mě onehdá diagnostikoval „syndrom vyhoření“. Bylo období, kdy jsem řešila řadu týmových a individuálních problémů a přemýšlela jsem, jestli mám ještě sílu a chuť basket dělat. Nicméně problémy patří k životu, snad jsou vyřešeny, nebo alespoň částečně uhaseny. V době jarních prázdnin jsem měla dost času si odpočinout, urvala jsem celé dva volné dny a upřímně, 14dní prospala. Tak jsem snad připravena čelit dalším týdnům a doufám, že řešit budu jen příjemné starosti. Čeká nás období do Velikonoc, kdy bude finišovat ve všech soutěžích a snažit se naplnit naše předsezónní cíle.

O víkendu hrály jen U15. Na Aritmu dorazila obě brněnské družstva. V sobotu KP a v neděli Žabiny. V sobotu holky až na drobné výpadky hrály dobře a v neděli hrály výborně. Skvělá obrana, dařilo se střelecky, výborná nálada. Holky se na utkání sešly v kompletní sestavě, včetně zraněné Jitky Pilařové a svoji premiéru si v U15 odbyla Lucie Vavrochová. A ku spokojenosti všech.

Prosím sledujte všechny změny v hracích termínech. U14 teď 4 týdny nehrály, ale o to je čeká větší blázinec v dalších týdnech a řada utkání ve všedních dnech. Dále prosím úhradu poplatku na Velikonoce. A zde budete dostávat další informace, především ohledně dopravy.

Sdílet