HB týdeník, aneb očima prezidentky

Týden 5.2. - 11.2.

Začínají jarňáky a s tím změny v tréninkových jednotkách. Vše máte na webu uvedeno.

O víkendu se ale ještě hrálo.

KP U13 měly hrát v Parubkách. Nominovala jsem všechny děti z Prahy 6, ale stejně jsem nepochodila. Bylo nás 7 a tak jsme ve čtvrtek požádali o přeložení. Termín máte v článku „odložená utkání“.

V sobotu měly hrát NRS U15 v Berouně. Po dlouhém dohadování se soupeřem jsme zápas přehodili na pátek a opět jsem vsadila na sobotní odjezdy na hory. A opět jsem minula. Bylo nás 7, ale na to už si pomalu zvykáme. Holky do půlky hrály plichtu, propadly jsme v obraně vysokých hráček soupeře. V přestávce jsme výrazněji přitlačily v obraně „nahoře“ a nakonec vyhrály o 15b.

 V sobotu jsem vstávala v 7hod a suplovala na U19. Hrály jsme na Kladně. Pohybujeme se ve skupině o udržení, ale pokud nebudeme chybovat tam, kde chybovat nemáme, pak by měla být soutěž udržena. Obraz hry byl hodně podobný pátečnímu NRS. V první půlce jsme hořely pod košem, v poločase plichta a v druhé jsme díky zlepšené obraně rozehrávaček získaly náskok 20b a ten udržely.

V neděli jsem vstávala ke své obrovské radosti ještě o půlhoďku dřív a vyjela si s U19 do Klatov. Holky jsem chválila za bezva přístup, náladu a pohodu v sobotu a myslím, že totéž bylo i v neděli. Bohužel jen s tím rozdílem, že jsme prohrály. Opět byl problém s doskoky, ale dobře jsme zahrály 2/4, kterou jsme vyhrály 10:2 a do druhé půlky jsme šly s +12b. Jenže…soupeř stále dotahoval a nám s každou minutou odcházel útok. Naprosto zmizela kombinace v postupném útoku a pohyb hráček, s tím odešla střelba a opět nás v klatovské hale čekalo prodloužení. A opět jsme těsně prohrály. Pokud se nepletu, máme Klatovy ještě doma, tak snad tam….

U15 hrály v Hradci a v Jičíně. V sobotu naši oslabenou sestavu převálcoval našlapaný Hradec. V neděli o něco oslabenější sestava v dobré náladě porazila Jičín.

Další kluby zjišťují, že mají jarňáky a tak mojí hlavní náplní posledních dnů je hledání náhradních termínů. Bude to docela divoké, tak prosím sledujte odložená utkání a já se pokusím stíhat včasné nominace.

Sdílet