HB týdeník, aneb očima prezidentky

8.1. - 14.1.

Vstup do roku 2018 se sakra hodně nepovedl. Mít to 0:4 moc příjemné není, zvlášť pokud už se opravdu o něco hraje. Márty z toho byl v neděli hodně špatný a podával rezignaci. Tu jsem nepřijala. Já měla volný víkend a to dokonce tak, že jsem se byla podívat pouze na jednom utkání a to ještě z důvodu předání soupisek trenérům.

V pátek dostaly naše ženy doslova a do písmene nařezáno ve Strakonicích. V sobotu prohrály jak U15 se Slovankou, tak U19 s Klatovy. U15 doplatily na malou rotaci hráček, U19 tam nepadlo vůbec nic. Nicméně horší byly porážky v neděli. U15 prohrály s USK a v tabulce EL U15 lehce padly až na 6.místo a U19 prohrály s Plzní. Tím se jim zavřely dveře do finálové skupiny DL U19.

Vždy si říkáme, že když už prohrát, nesmí to být s ostudou. Ono se to hezky říká a ještě lépe chápe. Všechna 4 utkání, které holky odehrály o víkendu, prý ostudné nebyly. O to víc porážky mrzí a trápí drobné chyby, které rozhodly.

Šmoulata bojovala ve Slaném. Holky prohrály zase jen s chlapci, hráčky z Lovosic jsme porazily. Hedvika říkala, že některé holky ještě měly vánoční tempo. No asi budeme muset co nejrychleji přepnout na jiný, nejlépe vyšší, rychlostní stupeň.

Sdílet