HB týdeník

týden 25.9. - 1.10.

U14 vstoupily do ŽL vítězně. Soupeř z Plzně byl roč.2005 a měl dvě, na náš vkus, hodně vysoké hráčky. V ¼ jsme se hodně trápily, basket jsme začaly hrát až ve 2/4. Tu jsme vyhrály 32:5 a pak už byl prostor, aby si dostatečně zahrály všechny hráčky. V neděli přijely z Plzně U14. Opět jsem vyhrály a kilo bylo na spadnutí. Bohužel jsme si v každé čtvrtině vybraly hluché 2minuty a s tím budeme muset něco udělat.

Ženy ve svém prvním utkání taky nezačaly nějak přesvědčivě. Drhla obrana, doskoky a nepadalo to. Postupně se ale dostaly do tempa a z minus 10b dokázaly obrátit na +10b. Zápas to byl hodně tvrdý, ale všechny přežily a Káča si mohla ve své trenérské kariéře napsat první vítězství.

V neděli se vrátily U17 ze svého přípravného turnaje. Už před odjezdem se počet hráček snižoval a snižoval a nakonec místo 13 hráček jelo 8. Zejména podkošové hráčky chyběly. V první zápase holky stáhly z minus 17 na minus 3 s domácím Trutnovem. V sobotu dostaly nařezáno od Hradce a odpoledne porazily místní Amazonky. Tedy ženy "B". Málem sice o svůj náskok 15b přišly, ale vše dokázaly udržet. V neděli o 6.místo přišel boj se Žabinami, které stejně jako my nebyly kompletní. Přesto vyhrály a stejně jako juniorky, vezou z Trutnova 6.místo i kadetky.

V pondělí ještě předehrávaly U15 v Pelhřimově. I odtud přiletěla výhra a pochvala za výborný výkon.

 

 

Další info :

Ve středu hrají  U12 přátelák na Kladně. Tudíž nenominované nemají trénink.

Poprvé proběhne kompenzace. Všechny si vezměte karimatku ( nebo velký ručník) !!!! A jinak normálně věci na trénink, neboť  Káča bude s půlkou protahovat a druhá bude střílet. A takto se to bude střídat. Aby se všem mohla dostatečně věnovat.

Upozorňuji, že jsou na letošní sezónu upravena pravidla…patří to ke koloritu českého basketbalu, že se často mění pravidla. Největší změnou je pravidlo o krocích, tak žádám všechny fanoušky, aby se zdrželi poznámek v případě, že rozhodčí nebude pískat kroky podle vašich představ. Další velkou změnou je zápis. Nebudou se už v zápise barevně modrá-červená-modrá-červená zapisovat jednotlivé čtvrtiny, ale bude se psát červená-modrá-červená-modrá. Nepochopila jsem proč… kdyby měl někdo potřebu se vzdělat :

http://www.cbf.cz/files/144155ZmQ.pdf

Bazén 06…trošku se nám to v pátek nepovedlo. Jak totálně nestíhám, zapomněla jsem to zorganizovat. Takže se omlouvám. Jediné, co bude potřeba doladit, je zajištění doprovodu. Já bohužel nemůžu. Tedy bych poprosila rodiče, aby s nimi někdo vždy šel. Bazén je otevřen v čase 12,00 – 21,00hod. Nahlásila jsem, že budeme chodit v 15,00hod (je tam málo lidí). Ale můžeme se domluvit, že půjdeme třeba 17,00hod – taky abyste to stihli – rodiče, jako doprovod.

Čtvrtek - svátek. Jak už jsem psala v samostatném příspěvku, trénujeme normálně. Jen na Radlicích bude 17,00 - 18,30 skupina 05+06 a dále 18,30 - 20,00hod kompenzace pro 01+02+03 a ženy. Kompenzace bude doplněna střeleckým tréninkem.

Sdílet