HB týdeník, aneb očima prezidentky

Plyšákov 1.místo; drobné změny na týden od 27.5.; DEN PŘEBORNÍKŮ (2012+13+14)

Zatímco pro starší kategorie sezóna skončila, pro 2014+15 víceméně začala. Příprava na tu jejich první oficiální, přestože zhruba půlka už má rok v nohách. A naše holky do velkého světa basketbalu naskakují v Olomouci na Plyšákově. A ani letos tomu nebylo jinak.

Odjelo 16 hráček, mix zkušených, méně zkušených a nováčků. Turnajem jsme postupovali zápas od zápasu vítězně a ve finále jasně přehráli Pardubice. Věděla jsem, že jedeme se zkušeným týmem, ale byla trošku obava, jak 2014 převezmou zodpovědnost v plném rozsahu, neboť většina z nich v týmu 2013  zatím více sbírá zkušenosti, než aby řešila důležité okamžiky. Jenže holky se s tím popasovaly tak, že jsem nevěřila. Neodjížděla jsem úplně zdravá a v sobotu jsem už vůbec nemluvila. V utkání s Tygry jsem neřekla ani slovo a ty holky ho odjely v neuvěřitelném nasazení. Vždy se jen podívaly a takovou naší znakovou řečí jsme si řekly, co je špatně a co ne. Nové holky se vedle zkušených postupně oťukávaly a jsem ráda, že jely, protože jsem přesvědčena, že až najedou na plnohodnotné tréninky, v září z nich budou hotové hráčky. A na to se těším. Navíc i lidsky se pěkně tvoří nová parta a to včetně té rodičovské. Těm pak děkuji za fanouškovskou i servisní podporu.

Část 2015 pak byla v sobotu na miniturnaji v Říčanech, kde jsme jednou vyhrály a jednou prohrály. V neděli je pak doplnily starší – nové 2012 a hrála se Šmoulina. Zde jsme bohužel neuspěli ani jednou.

 

 

POZOR – info na tento týden

V pondělí trénink pro 2014, 15, které byly na Plyšákově je dobrovolný!!!s tím, že Komi, Niky a Sofi jdou určitě.

Ve středu další kolo repre-středy (Zličín 18,00 – 20,00hod) za účasti hráček 08+09+10+hosté, vede Márty + ???? Tím pádem U14 mají trénink 16,30 – 18,00hod a U12 15,00 – 16,30 !!!!

Další tréninky v týdnu dle plánu.

 

POZOR – MINI – DEN PŘEBORNÍKŮ

Ve středu 12.6. proběhne na Sokole Pražském (Žitná 42) Den přeborníků a to v čase 17,00 – 18,30hod. Jde o tradiční akci Pražského svazu, kde dostávají medaile týmy hrající Pražské soutěže. My si ze sezóny 2023/24 odnášíme zlato v U12 a stříbro z U11. Tedy počítá se s účastí všech hráček, které tyto soutěže hrály:

U12 – Holubová, Jindřišková, Kloudová, Koval, Martynova, Piňska, Šestáková, Štiková, Crouchley, Horálková, Lukáčová A., Shelest O., Schulzová, Špejzlová, Vrabcová

U11 – Crouchley, Horálková, Huntoon, Lepíčková, Lukáčová A., Shelest O., Schulzová, Špejzlová, Vrabcová, Ceprová, Čermáková A., Davidová M., Drozdová, Dubiuk P., Houšková, Malečková M., Maříková, Pašková

Na akci pojedeme společně – sraz v 16,15hod dole v metru Nové Butovice. Všechny v zeleném tričku ze soustředění. Kdo pojede z rodičů, tak si na místě pak dítě může odvést domů, nebo děti opět dovezu na Nové Butovice.

Sdílet