HB týdeník, aneb očima prezidentky

U11 2.místo v Praze, skvělá vítězství žen I.ligy i EL U17; týden od 8.4.; V PÁTEK PLAY-OFF U19 - FANDÍME VŠICHNI

V týdnu odehrály poslední utkání ženy v Pražském přeboru. Údajně v ne moc dobré náladě si na závěr zapsaly drtivou porážku od Sokola Nusle. PP ženy je první soutěž, která letos končí. Při naší premiérové účasti končíme na 5.místě i když jsme sahali na medailové pozice. Ale nějak v druhé půlce opadlo nasazení a přístup. Cílem bylo soutěž udržet a to je splněno vrchovatě.

Ve čtvrtek požádala Slovanka o odložení U14 z důvodu vysoké marodky a tak naše holky hrály pouze v sobotu. A i když Kateřina po sázce z Klatov nastoupila nagelovaná, na vítězství to nestačilo. Prohra v Brandýse o bod bolí, i pád na poslední místo v tabulce.

Stejně krutě o 1b prohrávají na posledním turnaji sezóny naše holky s Tygry a to v boji o vítězství v Pražském přeboru U11.

Po půldenním maratonu v hale na U11 jsem se večer jela podívat na ženy I.ligy. Viděla jsem zajímavé a především vítězné utkání, kdy ženy porážejí Žabiny B. Stejného soupeře poráží i naše U17, ale ty v Brně.

V neděli v hale pokračuje turnaj U11 a nás čeká druhý zápas s Tygry, i když o vítězi v Praze je rozhodnuto. Tentokráte ale soupeře přehráváme o 20b a můžeme se radovat, že jsme vítězně zakončili tuto soutěž. Z 2.místa v Praze postupujeme na Mistrovství ČR.

I U17 hrají poslední zápas letošní sezóny a poráží KP Brno. Svým 2.místem v nadstavbě A si tým zajistil pauzu místo zápasů play – off  a pak už je čeká jen turnaj o Mistra ČR.

Stejného soupeře na domácí palubovce poráží ligové ženy a ty do play off nakonec postupují ze skvělého 2.místa a čeká je soupeř z Peček. Škoda jen několika zraněných klíčových hráček.

Páteční zmatky ohledně Šmouliny – kdo kam pojede, kolik kde je hráček, jak postavit tým, kdo trénovat, když většina trenérek aktuálně maturuje....směs hráček od začátečnic 2012 až po nové 2015 nakonec jela do Lomnice, kde sice všechno prohrála, ale klasika – sběr zkušeností je hodně náročná disciplína.

Odpoledne ještě s některými trenéry jedu na školení a večer jsem ráda, že jsem ráda...

ROZPIS TRÉNINKŮ NA TENTO TÝDEN UVEDEN V MINULÉM HB TÝDENÍKU – VŠE PLATÍ!!!!

 

A KAM JÍT O ZAFANDIT?

  • PÁTEK 12.4. – zveme celou HB-rodinu – přijďte naše U19 podpořit v boji o postup na Mistrovství ČR (pro holky účast povinně J, pevně věříme, že dorazí i rodiče)

Hala Zličín

18,15hod HB Basket – BA Sparta

  • SOBOTA 13.4.

Hala Zličín

Turnaj PP 13, od 13,00hod utkání našich hráček proti Slovance o 3.místo v Praze

  • NEDĚLE 14.4.

hala Zličín

10,00hod CL U19 HB Basket B – Tygři B

Hala Sparty, Stodůlky

11,30hod druhé utkání play off U19, BA Sparta – HB Basket

Sdílet