HB týdeník, aneb očima prezidentky

v akci jen U13 a skvělá Šmoulata; info na týden od 11.3., pozor, řada změn!!!!

V uplynulém týdnu jsme si pěkně potrénovala. V pondělí 2 svoje tréninky + supl, v úterý supl + svůj, středa jen svůj a částečný supl, čtvrtek strašná nuda, jen dva své tréninky a pátek pěkně tři tréninky za sebou. Trošku jsem zavzpomínala na staré dobré časy, kdy jsem tyto porce jela denně, 10 měsíců v roce...až přišlo vyhoření a mrtvice :-).

V úterý nastouply ženy v PP proti ČZU. Ještě v pondělí dopoledne se řešilo, zda vůbec seženeme 5tou hráčkou. Na soupisce je 17 hráček, nominace děláme s ohledem na to, jak kdo ještě hraje jiné soutěže, snažíme se všem vyhovět... A to nemluvím o tom, že na tréninky nechodí nikdo.... To je to, co mě na ženských týmech a týmech hrající nižší soutěže štve. Holky na to kašlou a to já prostě nechápu. Pokud jsem byla hráčka, tak pro mě neexistovalo nejít na trénink, nebo na zápas a to i v době, kdy jsme hrála prales...

Ve čtvrtek dohrávala ŽL U14 na Tygrech a přišla drtivá porážka.

Víkend byl pro starší kategorie volný – repre-pauza, ale mini, konkrétně U13 se hrálo. Doma v sobotu hostíme Wizards a jasně vyhráváme. Následují Kralupy, s nimiž jsme v předchozím kole odehráli vyrovnané utkání a vyhráli o bod v prodloužení. Tentokráte vyhráváme s přehledem o 30b.

V neděli nás čekalo čelo tabulky. Obě utkání (Pardubice i Tygři) jsme prohráli, ale proti silovějším a urostlejším soupeřkám, kdy oba týmy hrály hóóódně zostra, jsme bojovali a nedali jim nic zadarmo. S Tygry jsme dokonce druhý poločas prohráli o pouhý 1bod.

Na Zličíně v neděli probíhalo další kolo Šmoulinky. Přijela Plzeň a Slovanka, omluvil se Benešov. Zkusila jsem postavit z našeho „materiálu“ 2 týmy s tím, že jsem zkušené 2014 rozdělila a doplnila o nové 2014 a 2015. Přišlo pár omluvenek a tak jsem nakonec doplnila o méně zkušené 2013. Odpoledne jsem se jela podívat na poslední zápas turnaje, kdy nastoupil náš tým světlých, proti tmavým. Už když jsem vešla do haly, padlo na mě dojetí – hala plná dětí – prostě pecka. Nahoře u kumbálu stál p.Vrabec a Schulz, jejichž děti nehrály a tak jsem se divila – my tu jsme s holkama celý den. Za stolkem starší hráčky z řad mini, po stranách se rozcvičovaly oba naše týmy, usměvavých fanoušků plné ochozy – prostě to je to, proč tuto práci dělám. Vím, že se nezavděčím všem, že mě občas někdo nekousne, protože jsem opravdu někdy hodně ostrá, ale vidět plné hřiště nadšených dětí je prostě odměna, která stojí za všechnu tu dřinu. Zápasu předcházely vyrovnané duely se soupeři a tak vlastně naše derbíčko bylo finále. V poločase na tabuli svítilo 15:15 a ve prospěch černých pak vyzněl závěr zápasu. Pro většinu holek to byly první zápasy, poprvé měly na sobě dres, poprvé pískal rozhodčí, poprvé svítilo score na tabuli, poprvé musely dodržovat nějaká pravidla a chovat se jako hráčky. A myslím, že se s tím popraly skvěle a já mám obrovskou radost, protože HB s dalšími ročníky opět žije a já se těším na další skvělou partu holek a rodičů :-).

INFO NA TENTO TÝDEN a další důležité informace:

  • Pondělí – ženy a dorost volno, je trénink SCM; 2013 nominované na PP U12 nemají trénink, ale přijdou v úterý 17,00 – 18,30hod Zličín
  • Úterý – na Aritmě odložené utkání KP U13 (prosíme rodiče o stolek); nenominované trénink Zličín 17,00 – 18,30hod
  • Pátek – dle rozpisu úterní a páteční tréninky
  • Přeložené utkání CL U19 se dohrává 28.3. od 18,30hod na Zličíně

 

A KAM JÍT O VÍKENDU ZAFANDIT?

  • PÁTEK

Hala Zličín 20,15hod ženy PP HB Basket - Babynec

  • SOBOTA

Hala Zličín 15,00hod ŽL U14 HBB – Děčín a od 17,15hod EL U17 HBB – Ostrava a v akci naše nejlepší hráčky

  • NEDĚLE

Hala Zličín 11,15hod EL U17 HBB – Hradec – přímý boj o první místo v tabulce; od 13,30hod ŽL U14 proti Litoměřicím

 

Ještě jste neviděli hrát naše kadetky, které vedou extraligovou tabulku????

PŘIJĎTE SE PODÍVAT, ZAFANDIT A UŽÍT SI HB RODINU

Sdílet