HB týdeník, aneb očima prezidentky

EL U19 plný počet bodů, skvěle U11 a překvapení v PP U13; info týden po 15.1.

V úterý předehrávaly U13 utkání KP proti Kralupům. Tedy žádná hitparáda to nebyla a zaslouženě jsme prohrály. Upřímně, výhra se nečekala, ale v KP jde o individuální výkony, které zde hráčky mají rozvíjet. A tam jsem neviděla moc věcí, které by mi udělaly radost....

Naopak radost mě udělaly ženy PP. Tedy začalo to tím, že ve čtvrtek mělo potvrzenou nominaci 5 hráček a tak jsem musela zvednout prst. Zabralo to, holek nakonec hrálo 11 a premiérově se k týmu přidala Anička Holá. S těžkým soupeřem jsme začaly hóóódně vlažně, ale postupně se holky vzpamatovaly, začalo se bránit a ve vyrovnaném zápase zlom přinesl Karásek a Vajdy, které skvěle zahrály a holky si tak připsaly další cenné vítězství.

V sobotu CL U19 prohrává o 60b na Tygrech....už se to napsalo snad 100x, hrajeme s mladší sestavou, ale i tak.... Naopak milé překvapení přinesly U13, když po dobrém kolektivním výkonu porazily Slovanku o 7b a následně zvítězily i nad posledním celkem tabulky PORGem. Já se po U13, které mi opravdu udělaly radost, přesunula na halu, kde se hrála ŽL U15. Tam to bohužel k radosti nebylo. Holky proti Strakonicím kupily chyby, chyběl důraz, rychlost, špatné individuální výkony. Basket holky začaly hrát až v poslední části hry...škoda. Pak přišla na řadu EL U19. V této soutěži vstupujeme do odvet a prvním soupeřem byli Tygři. Holky byly od počátku do konce jasně lepším týmem na hřišti a některé individuální i kolektivní akce byly do učebnice basketu a je škoda, že tentokráte mladé hráčky nenašly cestu do haly a ochudily se tak o možnost se učit od svých starších kolegyň. Chvilkami to byla přehlídka bloků – a prostě vidět řádit kvarteto reprezentantek – Véča, Pila, Ema a Pavouk...to je prostě radost. Jo a ještě jedna věc, kterou nešlo nepostřehnout....chyběl p.Sedláček - šéfdirigent fanoušků a v hale se nefandilo.... Ale i tak holky zaslouženě vyhrály po velice pěkném výkonu.

V neděli na hale začínala EL U19 proti Spartě. A jak to byl v sobotu koncert, tak to bylo v neděli trápení...jak se říká, po posvícení bývá s*a*ka. Holky sice skvěle začaly, pak následovaly dvě vyrovnané čtvrtiny plné nepřesných střel a řady zbytečných chyb, ale poslední čtvrtina byla opět výborná a celkové vítězství o 25bodů stále drží holky na 3.místě tabulky. Následoval turnaj PP U13, kde jsme nejprve porazily Jižní Supice a pak o 12bod prohrály s USK....a zde si nutno přiznat, že velký podíl na této prohře nesu já, neboť jsem si během první části hry, kdy se nedařilo, nevzala tajm.....tajmy jsou moje slabina.... Pochopitelně není záruka, že by se něco změnilo, dostáváme se do roviny KDYBY, ale jednoznačně to byla moje chyba a holkám i fanouškům se moc omlouvám. Na Aritmě porazily U15 asi o 80b Budějovice a o 30b prohrálo KP se Slaným, a další drtivou porážku si připsalo CL U19 na Nuslích. Naopak na turnaji NRT U11 řádily naše U11 a obě utkání vyhrály. Plzni daly holky 100 bodů a o 70b porazily Teplice.

 

 

INFO NA TENTO TÝDEN a další informace:

  • V úterý tréninky dle rozpisu, pozor - výměna tréninků ve středu (U14 Aritma, U19 Zličín)
  • Pátek na Zličíně od 15,00hod ty 2012+13, co o víkendu hrají PP U12. Ty 2012+13 co nehrají o víkendu PP U12 a ty 2011+10, co nehrají o víkendu ŽL U14 = Radlice od 18,00hod (sraz 17,45hod dole)

 

 

Na četné dotazy – vzhledem k tomu, že U11 – U14 jedou koncem února na turnaj, Velikonoce jsou koncem března, koncem dubna jsou MČR...tak jsem definitivně rozhodla, že letos Velikonoční turnaj vypouštíme, resp. pojedou jen U14 (tedy 2010+11). Více info bude v mailu, včetně programu na jarní část sezóny, důležitých termínů a doplatků příspěvků.

 

 

A KAM JÍT O VÍKENDU ZAFANDIT?

  • PÁTEK 20,15hod Zličín = PP žen
  • SOBOTA 15,30hod Zličín = ŽL U14 extraligová nadstavba – holky by potřebovaly podporu z hlediště
  • SOBOTA 17,30hod Zličín = extraliga U17 – v akci kvartet reprezentantek
  • NEDĚLE 10,30hod Aritma = EL U17
  • NEDĚLE 12,30hod Aritma = ŽL U14
Sdílet