HB týdeník, aneb očima prezidentky

první víkend roku 2024, EL U17 za plný počet bodů; týden po 8.1.; turnaj Polsko

Máme za sebou první týden roku 2024 a první hrací víkend. Většina soutěží se láme do druhé části, některé pak čeká nadstavba – EL U17 (po 21.1.), CL U19 (po 14.1.), ŽL U15 (po 28.1.). A jako první do nadstavby vstoupila ŽL U14.

O víkendu se hrála dvojička v I.lize žen a „naše“ ženy HB Aritma hrály s Nuslemi. Porážka u soupeře a vítězství doma, ale v součtu minus 1bod. Nicméně i tak ženy drží skvělé 3.místo.

EL U17 hrála venku. V sobotu porážíme o 10b USK a v neděli nakonec asi o 30b Spartu, i když v průběhu to chvílemi vypadlo, soudě z technického zápisu, na těsnou výhru.

ŽL U14 vstoupila do nadstavby, když se holky, jako jediný tým ze 4.míst základních skupin, probojovaly do extraligy. Víme, že nás nic lehkého nečeká a je otázkou, zda je lepší hrát nižší soutěž a vyhrávat, nebo vyšší a více počítat s porážkami. Pro budoucnost týmu je ale určitě lepší extraliga – zahrají  těžké zápasy, které jim více dají a postupem do extraligy si zajistily účast v žákovské lize pro příští rok – a to je velice důležité. V Litoměřicích jsme prohrály o 10b a z Děčína si holky přivezly porážku o 25b, ale po velice zajímavém  a bojovném výkonu, za skvělé podpory hlediště.

Další kolo odehrála Šmoulata. Skupina U12 hrála v Novém Strašecí, odkud si veze 3.místo a U11, opět doplněna novými hráčkami roč.2014 a 15 hrála na Tygrech. Zde jsme turnaj vyhráli :-)

Znovu připomínám – nahlaste včas trenérům hory, ať s tím počítají a věříme, že platí hory neděle až pátek ;-).

 

INFO NA TENTO TÝDEN a další informace:

  • V úterý tréninky dle rozpisu, U13 hraje přeložené utkání s Kralupami. Hráčky, které nejsou nominovány (ty, co hrály o víkendu), mají volno.
  • Čtvrtek Radlice – sraz s hráčkami u vrátnice v 18,15hod, jdeme společně do šatny.
  • V pátek dle rozpisu.
  • TURNAJ POLSKO Turnaj Polsko je přihlášen a jedeme všechny skupiny U14, U13 i U11. Je potřeba, aby na akci byly všechny hráčky řádně klubově oblečeny – takže ponožky, HB trička (domluví kapitánky, které si tým vezme), obě mikiny – jak zelená, tak šedá + černé legíny / tepláky. Všechny pak pojedou v nové HB čepici!!!! Kdo něco nemá, je třeba objednat do konce týdne, aby bylo včas dodáno!!! Další podrobnosti k akci budou průběžně doplňovány přímo do „zápasu“. Utkání ŽL U14 budou odložena, termín upřesníme.
Sdílet