HB týdeník, aneb očima prezidentky

víkend ve všech kategoriích bez ztráty bodu; týden po 11.12. / pozor úterý a středa!!!

Když se to ****, pardon, ale to se říci jinak nedá, tak většinou pěkně všechno. Někdy mám pocit, že se to týká jen mě a mého okolí... A tento týden to přesně tak bylo – nemoce hráček i trenérů, komplikace na přípravkách, komplikace s halou na sobotu, s tím navazující nejrůznější přesuny tréninků a řada další drobností...prostě všechno zadkem napřed. A to všechny kategorie čekala důležitá utkání, kde úplně nebyl moc prostor na zaváhání.

Začněme výhrou našich žen PP s Aritmou v úterý. Pak se přesuňme do víkendu.

Ženy I.ligy HB Aritma zvládly oba zápasy v Brně a domů před vánoční pauzou vezou plný počet bodů. Do lednových zápasů tak vstoupí na skvělém 3.místě v tabulce.

EL U17 hrála doma v sobotu hodně večer a v neděli hodně ráno. V sobotu holky porazily na Aritmě Ústí o 30bodů a v neděli jsem měla tu čest se na náš elitní tým podívat. Jaké bylo mé překvapení, když zápas se Slovankou v úvodu připomínal spíše NRL U15, než nejvyšší soutěž kadetek. Minižákovské chyby, bez obrany, mizerná střelba. Po 2minutách Márty vystřídal základní sestavu a jasně zazněla slova: „ to jste reprezentantky?“...a musím s ním souhlasit. Zápas nastartovala druhá pětka. Po poločasovém trápení se vše zlomilo ve třetí periodě, reprezentantky se probraly a holky nakonec daly kilo, za které  jistě s láskou ke klubu udělá řízky paní Pozníčková...a mimochodem, za mě Sára nejlepší hráč na hřišti.

Peklo prožila U14. Poslední zápasy základní skupiny a poslední šance na to, jak proklouznout do extraligové nadstavby ze 4.místa a tímto postupem si zajistit ŽL U15 pro následující sezónu. Z Kladna Káča posílá fotku s „novým trenérem“ U14 a s těsným vítězstvím o 2b....ptám se, co se dělo...výkon rozhodčích zřejmě zcela ovlivnil vývoj utkání a Kateřina nakonec byla po dvou technických vykázána z haly, za stavu 58:58 a 2minuty do konce. Vítězným trenérem se stal Jarda Maleček a holky si zachovaly naději na postup. V neděli porážíme Slaný a ....na definitivní verdikt a propočty ČBF počkejme do středy....

Odložená Šmoulina našich 2014 přinesla dvě porážky a 1 výhru v Chomutově, ale důležitější je, že do zápasu byly zapojeny nové 2015 a postupně se jejich účast bude navyšovat.

I U12 čekal těžký víkend. Vše se sešlo tak nešťastně, že příprava byla nula, v sobotu se místo doma hrálo na Slovance a v neděli...ví jen holky a rodiče... a já musím poděkovat našim strážným andělům a jsem ráda, že se nenaplnilo „za dobrotu na žebrotu“ :-). V součtu - porážíme Tygry i Pardubice a v nervákovém zápase o 1b Slovanku. Nicméně souboj o postup na MČR stále pokračuje. Každopádně týmu velké díky za nasazení a bojovnost.

 

 

INFO NA TENTO TÝDEN a další informace:

  • V úterý hrají na Zličíně zápas ženy PP. Trénink U15 bude pouze do 18,15hod, trénink U13 – tedy všechny 11+12 je zrušen!!!! Takže se uvidíme v pátek na Radlicích.
  • RADLICE – všechny skupiny, které půjdou na trénink do Radlic – podle nových pravidel v areálu je třeba se scházet v prostoru vrátnice. 15min před začátkem tréninku pak můžete teprve do haly.
  • Ve středu proběhne další "repre-středa", takže všechny 07 na trénink na Aritmu, 2011+některé 2010 trénink 16,45 - 18,00hod

 

A KAM JÍT O VÍKENDU ZAFANDIT?

  • V neděli se od 10,30hod představí EL U19 – hraje se na Aritmě.
  • V sobotu je možno vidět na Zličíně od 17,30hod CL U19.
  • V neděli na Zličíně můžete zafandit našim Šmoulatům.
Sdílet