HB týdeník, aneb očima prezidentky

EL U19 těsné porážky venku, ŽL U15 doma vítězně, první Špunti a Naděje; týden od 4.12.

V pátek odehrály na domácí půdě další utkání ženy v PP. Po delší nemoci se vrátil na lavičku Petr Šťovíček a pod jeho taktovkou holky získaly další skalp, když porazily Litoměřice B.

V sobotu a v neděli se na hale Zličín usídlil Márty. Kromě jeho U15 zaskakoval i u CL U19. A v obou kategoriích přijel stejný soupeř a stejně dopadly i výsledky. U15 Plzeň a Klatovy poráží, U19 s těmi samými soupeři prohrává. Nicméně potěšující je, že se výkony U15 lepší. Holky makají na tréninku a pomalu, ale jistě se to začíná ukazovat. Radost z dílčího posunu měly i U19. Víme, že s takto mladým týmem letos nemáme šanci, ale radost je z každého drobného úspěchu.

EL U19 hrála venku. V sobotu na Královce s USK naše holky moc trenéra nenadchly a prohrály o 10b. V asi ne moc dobré náladě vyrazily vlakem do Brna, kde je v neděli dopo čekalo KP. No a ani zde tým nebyl úspěšný a veze do zasněžené Prahy 3bodovou porážku.

V U13 je opět souběh PP a KP a navíc nám do toho zasahují adventní akce. Nicméně i tak skládáme na všechny zápasy týmy. V PP porážíme Wizards, když "životní" utkání hraje Anet Vančurová a v prodloužení porážíme o 1bod i Kralupy, kde naopak září Máša Shelest. Na Slovance KP prohrává po vyrovnaném zápase o 10b a v neděli se karta obrací. KP poráží Wizards a PP po slušném výkonu prohrává s Tygry a Pardubicemi.

Do akce se o víkendu pouští i naši úplně nejmladší - přípravky.

V sobotu jsou Špunti. Na tuto akci opravdu připraveni nejsme :-))). Děti našich přípravek začínají koncem září, 2 měsíce si jen hrajeme, děláme základy a hra 3x3 na 1 koš...my nehrajeme ještě ani na 2 koše :-). Akce je pro 2014 a ml., ale ty, které nehrají...a naše 2014 plně nastupují v PP U11. Prvním problémem bylo vůbec sehnat děti, navíc s ohledem na začínající advent. Nakonec se to povedlo, sice jsme byli poslední, ale za dané situace je to víc než jasné. Náš čas teprve přijde.

V neděli proběhl první turnaj Nadějí. I zde nám do účasti zasáhly adventní oslavy, ale i tak se nakonec sešlo dětí dost (zhruba polovina dětí z přípravek) a mohlo se soutěžit. Kromě skvělých dětí – a myslím, že se můžeme těšit na další úspěšné ročníky HB, neboť jsem viděla řadu šikovných holek, máme i skvělé rodiče, kteří fandili a po každé akci dětem zatleskali. Myslím, že si nedělní odpoledne všichni užili a uvidíme se opět v lednu, kdy už začneme hrát.

 

INFO NA TENTO TÝDEN a další informace:

  • Pondělní trénink žen zrušen – hraje se PP žen. Dorostenky mohou místo tohoto tréninku v úterý v 17,00hod na Zličín.
  • Rozpis tréninků ÚT a PÁ na prosinec je v samostatném článku a to včetně tréninků před a mezi Vánocemi
  • POZOR, od ledna dojde ke změně čtvrtečních tréninků. Bohužel Motorlet, majitel haly v Radlicích, nás od ledna „vyhodil“ ze čtvrtečních tréninků a tak skupina U15 bude do konce března trénovat s CL U19 na Zličíně v čase 19,00 – 20,30hod. Nemám šanci s tím cokoli udělat. Od 1.4. se tréninky vrací do stávajících časů. Pro trénink U13 se nic nemění.

 

A KAM JÍT O VÍKENDU ZAFANDIT?

  • V sobotu na Zličíně od 19,15hod EL U17 proti Ústí – v akci řada našich mládežnických reprezentantek i budoucích hvězd. Holky se po první porážce v soutěži z minulého kola chtějí vrátit zpět na vítěznou vlnu. Přijďte si „ochutnat“ HB-kotel a podpořit holky. V neděli holky od 9,30hod hostí Slovanku.
  • V sobotu i v neděli jsme pořadatelem turnaj PP U12, kde naše holky bojují o účast na MČR. Pokud naši sestavu nerozhodí nemoce, i zde se máme na co těšit.

 

Sdílet