HB týdeník, aneb očima prezidentky

výborný vstup do soutěže ženy I.liga i EL U17; změna v pátek 6.10. 2011 - 14, Radlice!!!

Sotva si všechno pomalu začalo sedat a šup, hned je třeba do toho trošku hodit vidle a volno – někdo ředitelské volno v pátek, někdo ne....

Ve sváteční den se hrála U14 a stejně tak o víkendu. Ve čtvrtek jsme doma přivítali Tygry, kteří skvěle vstoupili do zápasu, jasně vyhráli 1/4 , ale dále už byla hra vyrovnaná.

Když jsme tak prohlíželi výsledky soutěže U14, tak mi to prostě nedá....za našich mladých let byl výsledek  „rozdílem třídy“  o 30bodů. Výsledky s rozdílem 50ti bodů a výše jsou ovšem v U14 zcela běžné. A tak je otázka, co komu takový zápas přinese. Neměla by být U14 uzavřená, jak tomu kdysi bývalo? Ale když jsem loni chtěla poslat druhý tým do U14, tak musím taky do ligy, neboť je to jediná úroveň soutěže...a musí ji hrát každý, aby se dostal do dotačního systému. Na tom i umřely pokusy středočeského kraje postavit přebor – tedy nižší soutěž v U14. Tak snad se základna bude rozšiřovat, nebudou se stahovat hráčky v mini a soutěž jednou bude vyrovnaná...

O víkendu pokračovala ŽL U14. Holky jely do Chomutova vyhrát, ale nakonec to bylo vítězství silou vůle.

Dobrý víkend při vstupu do soutěže měla EL U17. Nově složený tým, který nějakou dobu hledal svoji vnitřní tvář, jasně přehrál jak Slovanku, tak Ústí a v obou případech chybělo ke stovce pár bodů.

Vítězný víkend proběhl v nově vymalované hale na Aritmě, kde hraje tým žen v I.lize – HB Aritma. Holky porazily Olomouc i Havířov.

První kolo má za sebou i Šmoulinka. My letos přihlásili do soutěže 2 týmy – jako U11 partu divokých a výborných 2014 a U12 byla určena pro nové 2012 a 2013 B. Bohužel jak už jsem psala, řada hráček i přes sliby, jak letos bude, nakonec činnost ukončila a tak hold budeme hrát v menším počtu hráček. V pátek tým doplnily i zkušenější 2013, které uznaly, že je lepší jít hrát, než se doma nudit. Takže U12 doma porazila jak Ml.Boleslav, tak kluky z Kladna, U11 ve Strašecím první zápas jasně vyhrála a v druhém padla v prodloužení.

 

 

INFO NA TENTO TÝDEN:

Vše by mělo běžet podle plánu, jediná změna je v pátek – na Radlicích 18,00 – 19,10hod trénink NRT U11 (2013+14) a po nich 18,50 – 20,00hod KP U13.

 

Sdílet