HB týdeník, aneb očima prezidentky

víkend plný turnajů, změny tréninky středy a další info 

První tréninkový týden máme za sebou. Hned v pondělí stála na hale fronta nových rodičů, každý v ruce rozpis tréninků a hledal co a jak. Jako každý rok musíme vychytat mouchy a co nejrychleji dát vše dohromady.

Zatímco moje snacha má pár dní před termínem, kdy má přijít na svět můj další vnuk Ondra, my jsme celá rodina vyjela do světa. Márty s nově složeným týmem EL U17 odcestoval nejdál, do Trutnova. No....asi bude chvilku trvat, než se tým dá dohromady, než si všechno sedne, začne fungovat chemie....Z Trutnova se veze brambora. V U11 se měnila sestava poslední dny i 2x denně, nakonec odjelo 13 hráček a Meda dorazila v sobotu. V Pardubicích jsme dobře začali, ale jak přicházely silnější týmy, nedokázali jsme na to dostatečně reagovat a i tento nově složený tým přivezl, kromě perníků, bramborovou placku. Finále si zahrály holky U14, které se hodně během turnaje věnovaly seznamování se uvnitř družstva a i díky akci, která na Kladně probíhala, si holky turnaj určitě skvěle užily. U14 byly jediné, kdo z víkendu přivezl medaili a to stříbrnou.

Dnes se stal dědečkem Renda a ke čtvrtému vnoučkovi srdečně gratulujeme.

ÚTERÝ a PÁTEK  (podle sudého víkendu) – v úterý Aritma / pátek 15,00 – 16,30hod 2012 + 13, které nebudou na turnaji a dále podle rozpisu; na Radlicích CL U19 + ženy PP

Toto pondělí (11.9.) ty 2013+14, které byly na turnaji mají volno, ostatní trénují normálně!!!!

DALŠÍ INFORMACE:

  • Středa tréninky na Zličíně se posouvají:

15,15 – 16,45hod U12

16,45 – 18,30hod EL U17

18,20 – 20,00hod ŽL U14

 

Trénink na Aritmě U19 je 18,00 – 19,30hod (moje chyba, omlouvám se)

 

  • Doplnila jsem termíny zápasů PP na webovky, dopsala NRT a další akce do prosince

 

  • Znovu upozorňuji – holek (v mini) je hodně, přihlásila jsem dost soutěží, aby všechny měly co hrát, ale v řadě případů se termíny kryjí a tak je účast všech nutná!!!!

 

  • KP U13 ze dne 8.10. v Kralupech, bude přeloženo na neděli 5.11. v Kralupech

 

  • Plánuji přátelák U12 na Sokole Pražském (nějaký čtvrtek 15,00hod Sokol Pražský)

 

  • Plánuji přátelák U13B se Supicemi, čtvrtek 28.9. někdy dopo (svátek)

 

  • 2012 a 2013 – dořešení tréninků máte v mailu, nutno tento týden dodělat a hlavně je třeba, aby už všechny začaly chodit trénovat.

 

  • POZOR – HB VYBAVENÍ = vše je na webu, první termín hromadné objednávky je 15.9., tak nezapomeňte objednávat!!! A batohy dorazí na počátku října.

 

  • Zde najdete ohlédnutí prezidenta za víkendem, podrobnější hodnocení zápasů pak hledejte – týmy / kategorie / Uněco / soutěže / daný zápas / detail zápasu / o zápase
Sdílet