HB týdeník, aneb očima prezidentky

poslední týden

V minulých dnech jsem se rozloučila se všemi mailem a dostala jsem na něj reakci od jedné matky, která mě moc potěšla a za níž moc děkuji. Jak vždy říkám holkám – ženský brečí jen tehdy, když něco potřebují od chlapa....ale tentokráte jsem měla na krajíčku a nic jsem od nikoho nepotřebovala. A protože jsem od autorky dopisu dostala povolení jej zveřejnit, činím tak i z toho důvodu, že nepatří jen mě, ale všem, kteří se mnou tu naši káru táhnou...

 

Krásný Hani, krásně si to napsala ...My za rodiče budeme i nadále prožívat slzy štěstí a radosti, porážky a výhry tak jako tomu bylo "vždycky" - dokonce přežijeme i finančně a emočně náročné víkendy, protože jsou s lidmi, který máme upřímně rádi, sedíme si jako parta a můžeme se jeden na druhého spolehnout.

Ty jsi nám v tomto směru dala vážně dobrý kamarády a tak nějak naše životy vedeš tou "vaší" cestou a my děkujeme. Sama za sebe jsem pochopila, že se sportem a s pravidly se prostě žije líp ... Život kde je důvod, smysl a touha  ...

Doufám, že to posílám jenom tobě, abych zase neposlouchala na každém víkendu, že jsem spisovatel apod. :-)

Ale věřím, že by se mnou nakonec souhlasili všichni i naše -tvoje děti ... Holky jsou parta i mimo palubovku, jsou spolu ve volných chvilkách face to face a na mobilu podle mě pořád :-) Mají styl a mají to rádi ... Celá jejich budoucnost bude v duchu fair play i v osobním životě ... Vychovali jste nám je ve velké slečny a dobře ...

Držím palce ve všem, co děláte vy všichni ...

Hezké léto a těšíme se v příští sezoně ...

Pusu Slunečkovi

 

Ve čtvrtek si naše U11 převzali na Dni přeborníků stříbrné medaile z Pražského přeboru. Holky tak hezky uzavřely letošní medailovou sbírku a pevně věříme, že tak bezvadná parta, podporována partou rodičů zdaleka neřekla svoje poslední slovo.

Vstupujeme do posledního týdne, který bude zakončen sobotní rozlučkou. Prosím, kdo ještě nemá uhrazeno vstupné, pošlete. Děkuji. Protože ale tréninková morálka výrazně pohasíná, lehce tento týden upravíme:

pondělní tréninky budou normálně

úterý kondička všem zrušena – 12+11+10+19 jdou do bazénu. Sraz před bazénem na Barrandově v 16,30hod, každá 100,-Kč. Půjdeme zhruba na 1,5hod.

středa tréninky normálně 

čtvrtek zrušen trénink na Radlicích a všechno mini společný trénink 16,00 – 17,30hod Zličín (14+13+12+11)

pátek trénink na Radlicích už nebude !!!!

 

Od příštího týdne hoďte basket za hlavu a užijte si prázdniny plnými doušky.

Uvidíme se na soustředění (prosím uhradit zálohu a sledujte info v článku - byly tam chyby v termínech, už opraveno!!!!) a na všechny se moc těšíme.

Sdílet