HB týdeník, aneb očima prezidentky

poslední Naděje a poslední Šmoulina

Na počátku týdne jsem sesmolila pozvánka na Beznaděje a vytvořila k tomu jakýsi přihlašovací systém v mailu. Abych věděla, kolik je třeba zajistit občerstvení a kolik hráčů nastoupí. Sotva jsem to rozeslala, psala Radka Šebková, zda by nebyla lepší google tabulka....no byla, ale copak já to umím???? :-))) Radka hned začala a za chvíli jsem měla přihlašovací odkaz. Jenže poté zjistila, že to chci pro celé HB, včetně hlasování...takže znovu ke strojům a večer jsem  mohla všem poslat odkaz jako v civilizovaném světě. Takže Radko moc díky, až příště zase něco budu organizovat, vím, kam se obrátit :-)))).

Takže prosím všechny, aby řádně vše přihlásili a vyplnili anketu.

První červnový víkend byl ve znamení Nadějí. Bohužel hezké počasí vyhnalo lidi ven a ne do tělocvičny, někde se jelo na ŠVP a tak účast na posledním, finálovém turnaji byla nejskromnější. Menší počet lidí byl zase lepší pro klidnější provoz. 7 týmů odehrálo každý s každým a musíme si přiznat, že některé okamžiky to už vypadalo jako opravdový basket.  Mě nejvíce nadchlo, že holky bojovaly, nebály se a je vidět, že za letošní rok mají položeny dobré základy. Kdo byl první a kdo poslední je vlastně jedno. Vyhrál sport, radost ze sportu, nasazení a tak byly všechny děti odměněny stejnou medailí.

V neděli vyjela Hedvika na poslední Šmoulinu do Kladna. Tentokráte nás nastoupilo 15 a tak Hedvika poctivě všechny točila, aby si každá zahrála. Holky porazily Plzeň, pak nás přehrálo Slaný a na závěr jsme smolně prohrály s Kladnem.

Tento týden jedeme podle červnového programu a každou skupinu čeká v průběhu následujících 3 týdnu zpestření – po tréninku nás přijde protáhnout fyzioterapeut. Tak hlavně doražte.

Sdílet