HB týdeník, aneb očima prezidentky

druhý březnový víkend ztrácejí U14 v boji o MČR; EL U17 doma 1:1; KP žen potvrzuje vítězství v soutěži; ženy I.liga stále bojují o udržení

V neděli jsem zpytovala svědomí, že jsem nebyla úplně pozitivním trenérem na PP U11 a jako odpustek jsem vzala holky v pondělí místo tréninku do bazénu. Myslím, že případná drobná příkoří byla ve vlnách tobogánu zapomenuta. V úterý jsem si střihla přípravku na Chlupovce, pak zahájila na Zličíně U13, které jsem následně předala k atletickému tréninku Remkovi. Já si udělala výlet s KP ženami do Kralup, kde jsme předehrávaly jedno z posledních 4 utkání této sezóny. 6 hráček v našich dresech statečně čelilo poměrně tvrdé hře soupeře, který byl i v nejnižší soutěži na světě notně vyhecován.                Ve čtvrtek jsem pro změnu předala U13 Kateřině, protože prales měl od 20,00hod zápas a nebylo jich moc, takže šla hrát. Milovaná vnoučátka jsem po 20hod dala do hajan, dala si rotoped, protože zase tloustnu (to šáňo mají pořád někde ve slevách....) a píše Kateřina – koleno v haj***. Jede pro ni Kajk s Mártym, cestou vyzvedávají berle, Kůďa jede z pískání do nemocnice, pak ho Kajk veze pro auto, které mezitím z pralesa přivezla Bára Tobis....no složitý večer, který končí v 1,20hod – Kateřina má boční vazy přetrhané a u předního rozhodne rezonance – zda přetržený a operace, či je natržený...Jdeme spát a mě se hlavou promítne asi tisícovka změn, které nás v nejbližších dnech - týdnech čekají. Samozřejmě je to s bonusem -  Márty odjíždí na hory, moje matka jde na operaci, musíme tak trošku dohlédnout na dědu a pak se postarat o babičku...jejda, ten život je skvělý :-)... David zůstává doma, aby se postaral o děti a já zajišťuji „servis“, neboť celá "skupina" bydlí u mě. Jo a ještě musím dle nařízení maroda napsat, že prales vyhrál.

V sobotu začínají prázdniny Praze 1 – 5, ale basketbalové soutěže nezastavují.

Já si už odvykla na vyšší nasazení, ale teď je nutno zapomenout na volný týden a víkend, které jsem nadšeně vyhlížela, teď je třeba zařadit z dvojky na pětku.

Ráno vyperu, pověsím prádlo a vyrážím do Strakonic s U14. Pozně kleklo auto, takže je ještě musím vyzvednout a šup směr Jižní Čechy. U14 bojují o postup na MČR a bohužel osud týmu nepřál – Chuťas je do konce sezóny mimo, Kraťas měsíc nemocná, Smrča zlomený prst...do toho některé odjely na hory, Pozňa táhne 30ti minutovky v U14 i U15...Ve Strakonicích jsem nepřekvapila a prohrály jsme o 13b. Jedu zpět na halu. Při vstupu slyším bubny, fandění a na tabuli svítí +cca 25b a asi 7min do konce. Očekávám závěr plný euforie, ale opak je pravdou. Může se to zdát neuvěřitelné, ale za 5min jsme dostali 25b a vítězství nad Ostravou jsme uhájili jen silou vůle. Následují ženy KP a proti nám Poděbrady. Hezky se to sešlo, protože A-týmy se utkaly v první lize v boji o poslední – sestupové místo v tabulce a B týmy proti sobě nastoupily na Zličíně. V obou případech odchází děvčata z lázeňského města poražena. A zatímco v týmu I.ligy svitla jiskřičička naděje na udržení, B tým věděl, že chybí jen krůček k vítězství v soutěži.

V neděli budík v 6,45hod. Já běžně vstávám v 8,45hod, abych v 9,00hod byla v kanclu a vše co je před 8,00hod ranní jde tak trošku mimo mě. Doma probíhá rychlá evakuace – David s dětmi odjíždí k druhé babičce a jde pískat, já vezu Kateřinu na MR. Pak ji odkládám domů a přesouvám se na halu. Chybí zhruba 2minuty do konce 1/4  KP žen proti Kolínu. I v tomto utkání holky vítězí a tak se už s jistotou můžeme pyšnit titulem Přeborník Středních Čech :-))). Už jsem byla 4x Mistrem ČR, ale titul v kraji mám první a tuze si jej vážím :-). Následuje EL U17, která bez nemocné Blaženky zkusí i podruhé porazit Hradec. Začátek nebyl špatný, ale nějak se vytratila týmu jiskra a nadšení, ale přesto s vedoucím týmem tabulky prohráváme jen o 5b. Na U14 do Plzně jede Márty. Moje trenérské schopnosti nebyly shledány za dostatečné, abych mohla tým v důležitém zápase vést :-))). Já tedy doma přebírám koště a hadr, Káča dává videohovor s Kajkem a sleduje boj svých holek. Bohužel na půdě Plzně holky těsně prohrávají a boj o postup na MČR, kde 3 místa jsou jasná a o 1 bojují asi 4 celky, se nám komplikuje. Bohužel to se v životě stává, ale bojovat se musí až do konce.

 

DŮLEŽITÉ

  • Tento týden jsou jarňáky P1-5, jedeme podle upraveného rozpisu !!!!
  • Přípravka není, ani ty na školách Prahy 5
  • Plánovaný kemp pro 2010+11, neděle 28.5. JE ZRUŠEN. Omlouvám se za komplikace. Možná uděláme v neděli 4.6., ale to ještě upřesním
  • KLATOVY – prosím účastníky turnaje v Klatovech, aby začali posílat platbu – na účet 2.000,-Kč (poplatek ubytko, strava) a hotově budeme platit dopravu – cca 300,-Kč.
Sdílet