HB týdeník, aneb očima prezidentky

první únorový víkend; začínají jarňáky; změny zápasů U13 a U11

Týden zahájila dohrávka PP U13 v Jenči. S prvním pražským týmem tabulky (nepočítaje Pardubice, které sice vedou, ale hrají mimo soutěž) prohráváme o 5bodů a jsem ráda, že výkony týmu jdou stále nahoru. V prvním poločase byl lepší soupeř, v druhém my.  V pátek jsou pololetní prázdniny a my pořádáme turnaj partnerů, tedy klubů, s nimiž spolupracujeme a to tentokráte pro kategorii U12. Plzeň se bohužel omluvila, Wizards přijel se 6ti hráčkami (jarňáky). Takže 4 naše holky „změnily“ dres a turnaj odehrály za Wizards. A jsem ráda, že to nebraly jako újmu, ale pochopily, že je lepší hrát, třebaže v dresu soupeře, než sedět v dresu mateřském – nás bylo 16. V posledním utkání turnaje, proti Kladnu se pak nakonec přidaly k nám, neboť nám 2 hráčky ze zdravotních důvodů odpadly. 

V sobotu začínají jarňáky Praze 6-10. Poděkování patří všem rodičům, kteří vyslyšeli naše prosby a holky byly o víkendu k dispozici, aniž bychom museli překládat zápasy. A pevně věřím, že stejně tomu tak bude v případě Prahy 1 – 5. Věřte, že každý přeložený zápas přináší komplikace – najít termín a ten je často v týdnu, což trenéři nemají rádi, protože se má trénovat a zápas vše naruší, holky „neumí“ hrát v týdnu, trenéři i rodiče chodí do práce, přeložení je zpoplatněno...prostě je to vždy komplikované.

Tréninky teď během prvního kola jarňáků poběží normálně, počítáme s tím, že některé jsou na horách. Stejně jako následující týden, kdy má jarňáky Praha – západ. Úpravy tréninků proběhnou až v březnu, během jarních prázdnin Prahy 1-5.

 

Tygrům se v U14 tým na víkend rozpadl a tak naše holky měly nakonec volnou sobotu. Další těžké utkání bez Chuťase a po zdravotních problémech dalších hráček je ale čekalo v Litoměřicích, odkud nakonec holky přivezly vítězství o 4b, když po první čtvrtině soupeř vedl už o 20b.

K prvním zápasům v nadstavbě vyjela EL U17. V sobotu senzačně vyhrávají v Hradci o 19b. Ptala jsem se Mártyho, zda byl soupeř nekompletní, či naše holky byly tak dobré. Prý naše holky byly výborné. Což potvrdil v neděli p.Kučera – jely jak skvěle namazaný stroj. Ovšem v neděli v Ostravě asi došel olej, stroj se zasekl a na dlouhou cestu vlakem domů holky odcházejí s porážkou.

Do bojů zasáhly i KP ženy a v oslabené sestavě, kdy jsem ještě v pátek naháněla hráčky, prohrály s Pelhřimovem o 4b. Z minus 20b se dostaly až na -1b, ale nepovedl se závěrečný útok, z něhož nakonec dával soupeř. Ovšem to, co jsme dokázaly nedat....škoda slov.

POZOR důležité termíny a změny !!!!

  • Na žádost soupeře bude přeloženo utkání KP U13 s Boleslaví. Bude se předehrávat ve čtvrtek 23.2. místo tréninku na Radlicích.
  • Připomínám přátelák U13 v úterý 14.2. místo tréninku na Zličíně!!!
  • Nadregionální turnaj U11, který byl plánovaná na víkend 25. – 26.3. bude nakonec jen v neděli 26.3. a budeme ho pořádat my.
  • Nadregionální turnaj U13 proběhne o víkendu 14. – 15.4., den bude upřesněn a bude se hrát v Plzni.

Jinak všem byl odeslán mail s příspěvky na druhou půlku sezóny a dalšími informacemi.

Sdílet