HB týdeník, aneb očima prezidentky

první víkend roku 2023; POZOR, důležité info

Žádné mazání se životem a pár dní po Novém roce hned do plné polní. Moc prostoru na přípravu nebylo, ale nedá se svítit.

Naštěstí se během vánoční pauzy hráčky uzdravily a tak mě opět nastal problém s nominací na U12 – na soupisce je 22 dětí…. V sobotu hrajeme v Jenči s Wizards a vyhráváme o 70b. A hra začíná vypadat tak, jak bych si ji představovala.

První porážku v sezóně si připsala EL U17 v Chomutově.

Odpoledne hrála doma velice důležité utkání ŽL U14 s Plzní. Na můj vkus chyběla větší agresivita, drzost. Střídaly se dobré úseky s hluchými. Holky nakonec vyhrály o 18b, když zlom ve vyrovnaném zápase udělala výborně hrající Pozňa (24b).

V neděli jsme s Káčou „otevíraly“ Zličín už v 8,00hod. U14 čekal další těžký zápas a známý soupeř ze Strakonic. Bylo to strašný. Holky hrály bez nasazení, bez obrany, bez chuti hrát???, někde padnout, agresivně ubránit…já tomu nerozumím. Káča byla notně nespokojena a pro drsné slovo nešla daleko, ale já se jí vůbec nedivím. Dostali jsme napráskáno o necelých 50b.

Kateřina se jela uklidnit domů a mě čekala ještě 4 utkání PP U12 v roli pořadatele a kauče. V prvním zápase jsme porazili Kralupy o 12b až díky vydařenému závěru a v posledním zápase turnaje jsme porazili o 25b Spartu. Ale ani v jednom zápase jsme nehráli to, co v sobotu.

Zatímco my po 17,00hod halu zavírali, Márty měl výkop s EL U17 v Jenči. Holky se ze sobotní porážky naštěstí rychle oklepaly a Tygry na jejich půdě poráží.

ZVEME DIVÁKY V SOBOTU od 16,15hod - na domácí půdě Zličínské haly budou o další body do extraligové tabulky bojovat naše U19. Přijďte fandit a podívat se na pěkný basket.

 

POZOR – změny, drobné úpravy a důležité informace:

  • Páteční trénink 13.1. – trénink U13 PP i KP je sloučen !!! Všechny 2010 + 11 budou trénovat na Zličíně v čase 15,00 – 16,30hod, 2012, které budou hrát KP U13 mají volno.
  • Páteční trénink 13.1. - žen KP, resp. CL U19 – tedy všechny ženy KP, CL U19 (včetně 07), mají trénink na Radlicích v čase 18,00 – 20,00hod, nikoli na Aritmě
  • Pondělí 16.1. se hraje odložené utkání PP U11 na Zličíně, úpravy tréninku v samostatném článku – ZÁPIS bych poprosila Křemena, Hedviku, nebo někoho z rodičů – kdo by jak stíhal, díky
  • Středa 25.1. se hraje řádné utkání ŽL U15, info o trénincích v samostatném článku, ZÁPIS připomínám Šafrán a prosím Vajdy
  • Pondělí 30.1. se hraje odložené utkání PP U13, více info v samostatném článku
  • Nový e-shop hledejte přes naše webovky – „pro fanoušky“
  • Ty hráčky, které nebyly na vánoční besídce…. dárek budete mít k odběru na hale od 9.1., kdo si nevyzvedne do 30.1., má smůlu
  • ZDRAVOTNÍ PROHLÍDKY – připomínám, že MUSÍ MÍT VŠECHNY HRÁČKY, u starších je výrazně postrádám…… kdo nemá, je třeba se ihned objednat a zajistit do konce června. Kdo byl nyní na podzim, prosím objednejte se pak včas na podzim 2023, aby prohlídky byly hotovy do 30.11. !!! Znovu opakuji, vše se váže na dotace !!! Bohužel díky změně termínu vyúčtování dotace 2022 a některým pozdním dodáním dokladů o platbě zdrav.prohlídek, klub přišel o cca 10tis. Proto vás ještě jednou žádám o spolupráci a dodržení termínů.
  • NOMINACE U13 na víkend 14.+ 15.1. – protože se hraje KP i PP seskládala jsem složitě nominaci, prosím potvrdit každé utkání a účastnit se. Děkuji
Sdílet