HB týdeník, aneb očima prezidentky

poslední víkend roku 2022

Poslední hrací víkend roku 2022. Kromě mini bylo pro všechny kategorie volno - repre okno a probíhal turnaj regionálních výběrů, kde v dresu Prahy nastupovala Pozňa, Chuťas a Škola. Volno neměly ani U15, neboť jsme se zúčastnili turnaje Petera Trophy, na kterém jsme se i aktivně podíleli – jedna skupina se hrála na Zličíně. Holky byly oslabené o již zmiňované 09 a kromě toho nemoc vyřadila Máju, Rózinu …takže tým nakonec doplnily i 2010  Machura a Vili. Holky skončily na 4.místě.

Problém nastal u U11. Po listopadovém kole kromě jedné všechny onemocněly. Tři se vrátily k tréninku minulý týden a ostatní i nadále nebyly schopny naskočit. Rodiče potvrdili účast, aby se mohlo hrát a to i s tím, že některé by šly do zápasu bez jediného tréninku. Pak onemocněla další a já od počátku týdne zoufale přemýšlela, co mám dělat….Ve čtvrtek přišla Marťas, přeběhla 2x hřiště a přišel záchvat kašle. Pochopila jsem, že je zle.  Že sice asi 10 lidí postavím, ale že prostě dva zápasy bez střídání nezvládnou. Pak onemocněla další a bylo úplně jasno. A myslím, že moje rohodnutí bylo správné. V neděli večer další 2 omluvenky na pondělí. V pátek dopo jsem požádala svaz o odložení zápasu. Takže poslední zápasy roku 2022 se vlastně neodehrály.

Přestože 2012 jsou zcela v rozkladu (tedy i 2011 -  ve čtvrtek byla na tréninku jediná, zbytek nemocen), 2013 se podařilo postavit a vyrazily na Šmoulinku. Ale pro změnu bez trenérky, neboť i Hedvika už týden leží doma. Takže svoji premiéru v roli kauče měla Šafrán. A hned dodala informace a fotky – Slovanku porážíme, s Tygry prohráváme.

Tento týden se trénuje PO, Út a ST , ČT je besídka a pak už budeme čekat Ježíška.

 

Sdílet