HB týdeník, aneb očima prezidentky

víkend 10.+11.12. ve znamení dobrých výkonů, i přes 2 porážky

Tentokráte budu velice stručná. Minulý týden byl nějaký náročný, pořád mě bolela hlava, stres, Káča lítala po doktorech a tak jsem hlídala, navíc byl nemocný Márty a tak jsme suplovali, prostě toho nějak bylo hodně a nebyla jsem ani trošku v pohodě. Vše to vyvrcholilo nedělní horečkou. Takže teď jen rychle a stručně, než mi zase teplota stoupne.

O víkendu se hrála kategorie U19. Extraligu čekaly dva odlišné zápasy se soupeři z čela a spodku tabulky. Papírové předpoklady se potvrdily, porážíme Ústí a prohráváme v Chomutově. CL se představilo na domácí půdě a papírově to vypadalo dost podobně. Po trápeních si vše sedá a mám z této skupiny radost. Romča vše zvládla, holky vypadají v pohodě a vše se sečte do základní sportovní rovnice = vyhrává se. Holky vrací porážku jak Mostu, tak Varům.

Nemoc končí  Márty a jde odkaučovat U15, které se hraje na půdě vedoucí celku, tedy u Tygrů. Prohráváme a teď jen budeme čekat na další výsledky a na rozlosování EL U15 a ligy U15. (mimochodem rozlosování EL U14 je již na webu ČBF).

Další kolo odehrály U13 v PP a to to těžké kolo, kde mezi sebou hraje první čtyřka. Turnaj se ve čtvrtek večer překopává, neboť Tygři z důvodu marodky nemohou nastoupit. Je to snad poprvé v Praze v mini, co pamatuji, že toto bylo povoleno….co všechno dokáže takový covid změnit. Takže nám zůstalo USK a Slovanka. Holky odehrály výborné zápasy, se Slovankou prohrávají o 6b a USK víc jak jednoznačně poráží.

 

DŮLEŽITÉ INFORMACE:

  • Připomínám vánoční besídku ve čtvrtek 22.12. na Aritmě a s tím přípravu vánočních přání a poselství jednotlivých týmů / ročníků (EL U19, CL U19, EL U17; 08, 09, 10, 11, 12, 13)
  • Věřím, že jste již navštívili nový e-shop, teď je tam další věc, tak objednávejte, aby Ježíšek stíhal. Přístup najdete přes náš web – pro fanoušky - eshop
  • Věci z našeho e-shopu připravím tento týden a budou k odebrání ve ČT a PA na hale
  • Děkujeme všem, kteří pomohli klubu příspěvkem přes patrona (využit příspěvek pojišťoven) a nebo přes Aktivní město. Tam se to uzavírá, ale otevře se opět v roce 2023. Takže pokud byste klubu chtěli trošku pomoci (což pak znamená, že mohou být nižší příspěvky), tak stačí se zaregistrovat, vyplnit potřebné a je to.
Sdílet