HB týdeník, aneb očima prezidentky

víkend 5.+6.11. - to, co jsme měli vyhrát, jsme vyhráli

Po prázdninách jsme zase naskočili do plného pracovního programu.

Problém nastal u U19, kde půlka týmu bojovala s nemocemi. Požádali jsme soupeře o přeložení, ale nakonec to vyznělo dost divně…Slovanka na neděli nesouhlasila, Tygři na sobotu ano, za což díky. Holky tak získaly jeden den na doléčení a v neděli na půdě Slovanky zvítězily.

Druhý problém nastal u mě. Už 14dní dopředu jsem řešila organizaci víkendu, aby U13 stihly jak PP, tak KP a já abych stihla odkaučovat PP U13, NRT (nadregionální turnaj) U11 i výjezd se ženami do Pelhřimova. Vše vypadalo dobře, nakonec ale hlášenky přišly úplně jinak a tak za mě na NRT U11, naštěstí jen do Hloubětína, jela Bára a hned se přesunula do Brandýsa na KP U13. Tam jsme nastoupili  opět v minimálním složení a tomu i odpovídal výsledek. U11 prohrály s klukama z Kbel a holky z Trutnova porazily. Na nedělní KP do Boleslavi odjela výrazně početnější skupina, doplněna o 2012. Prohra nás neminula, ale nebylo to tak strašné.

Já měla sobotu pikantní – nejprve jsme hrály pražský přebor v Jenči proti Pardubicím a pak jsem přejela na přebor žen středních Čech do Pelhřimova….tak hlavně, že máme 10 oblastí… :-). U13 nejprve celkem jasně přehrály Spartu a pak nás čekaly Pardubky – když soupeřky vcházely do haly, na naší lavičce to jen zašumělo…“ty jsou obří“…tedy mě napadlo úplně to samé, ale udržela jsem chladnou tvář. 3/4 jsme se soupeřem držely krok, až po kolapsu v poslední čtvrtině soupeř vyhrál o 20b. Následně jsem do auta nacpala dvě třetiny týmu žen a vyjely jsme do Pejřimova. Přestože se nám ani trošku nedařilo, o našem vítězství rozhodla první pětiminutovka poslední čtvrtiny. V neděli holky v PP U13 hrály jen proti Nuslím, sice upachtěně, ale vítězně.

Výjezd na sever měl Márty se svými U15. V sobotu ve Varech jsme 80b dostali a prohráli, v neděli v Chomutově jsme 80b dali a vyhráli.

V pondělí nás čeká focení.

 

DALŠÍ DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Bylo aktivováno AKTIVNÍ MĚSTO a to pro Prahu 5,6 a 17. Kdo zde má trvalé bydliště, je možno tuto službu využít a požádat přes aktivnimesto.cz o příspěvek na sport.
Sdílet