HB týdeník, aneb očima prezidentky

víkend 8.+ 9.10.

Tak se zdá, že už opravdu vplouváme do klidnějších vod října. V pondělí byli někteří trenéři na školení. Na tréninku U11 má být přes 30 dětí. Zatím chodíme s Bárou obě a vždy tam bylo tak max 18. A ejhle, sotva tam jde jedna sama, přišlo 27 hráček :-). I na dalších trénincích bylo plno a tak konečně to k něčemu začíná vypadat.

Do soutěže naskočily jako předposlední družstvo holky U12. Tým doznal oproti loňsku výrazných změn. Na soupisce je 23 hráček, takže letos budou mít trochu méně prostoru 2012 (ale mají svoji U11, NRT, KP a Šmoulu a na PP U12 se budou střídat). V týmu je 6 nových tváří + 2 nové 2012, takže se dostáváme do situace, kdy tak trošku začínáme opět od nuly. Ne všechny nové hráčky mají dostatečné herní zkušenosti a tak nás čeká moře práce a potřebujeme nějaký časový prostor, než nám to společně začne fungovat. Musíme být trpěliví a dávat si postupné cíle. Tím hlavním by mělo být do konce sezóny postavit silný tým pro tu další sezónu. Po neděli věřím, že to zvládneme. V sobotu jsme s USK prohrály o 5b, když jsme ale většinu času v utkání vedly. V neděli jsme dostaly od Tygrů i Slovanky, ale opticky to nevypadalo na tak výrazné porážky, které svítily na tabuli.

Ženy „A“ týmu – HB Aritma - vyjely na svůj první moravský výlet. V Olomouci na domácí nestačily, z nedělního utkání v Havířově si vezou první vítězství.

EL U17 hrála doma a nic lehkého tým nečekalo. Sobotní zápas jsem viděla, žádná velká paráda to nebyla, ale Tygry jsme porazili o 17b. Neděli jsem neviděla, což mě mrzí, neboť to muselo být drama. Naše holky Chomutov porazily o 1b.

Na výletě byly i U14. V Klatovech holky vyhrály o 60b, užily si skvělé týmové odpoledne, včetně bazénu, ale v neděli na favorita skupiny B – Strakonicím, nestačily.

 

Páteční trénink – viz samostatný článek;  U15 na Zličíně od 16,30hod ; U19 vyměnit – EL Aritma, CL Zličín.

 

DALŠÍ DŮLEŽITÉ INFORMACE:

  • Zdravotní prohlídka – dle informací z Motola prý stačí prohlídka u sportovního lékaře 1x za dva roky a mezitím je dostačující prohlídka od pediatra. Na můj dotaz mi svaz upřesnil, že na základě vyhlášky č. 391/2013 Sb, má mít hráčka 1x do roka prohlídku od sportovního lékaře. Takže peníze na prohlídky od pediatra nedostaneme a prohlídky jsou neplatné. Tedy platí každý 1x do roka prohlídka od sportovního lékaře.
  • čtvrteční tréninky na Zličíně, posun na "zimní" časy bude od 3.11. !!!! U11 půjdou 15,45 - 17,00hod a U19 19,00 - 20,30hod

 

POZVÁNKA

Zveme všechny fanoušky (a pevně věřím, že řada hráček dorazí) na utkání extraligy U19 - hraje se na Aritmě, v sobotu od 18,00hod a v neděli od 10,30hod (+ k tomu od 12,30hod ŽL U15). Přijďte nejen fandit, ale i se podívat na své starší kolegyně a mrknout se, jak se to hraje :-)

 

Sdílet