HB týdeník, aneb očima prezidentky

info na červen

Nadešla doba řešení mého zdravotního stavu, tak trošku Háňu rekonstruovat :-) a tak je tento HB týdeník na nějakou dobu poslední. Další očekávám koncem června.

Odcházím na operaci, moje trenérky přebírají kolegové trenéři, kancelář bude řídit Kateřina. Já si beru měsíc volno a budu řešit jen naléhavé případy a to přes Káču. Takže pokud něco, pište Káče (tel.v kontaktech, stejně jako na všechny ostatní trenéry, nebo přes mail: hbbasketpraha@email.cz)

Po dlouhém licitování, dohadování a vymýšlení jsme dospěli k závěru, že letošní klubová rozlučka nebude :-(. Mrzí nás to, ale v součtu je zde více mínusů, než plusů. Nicméně v rámci diskuzí a hledání řešení jsme vymysleli, jak bude vypadat rozlučka v roce 2023 :-). Dostane trošku nový kabát a doufáme, že se vám bude líbit a nikdo si ji nenechá utéct.

Trenéři se rozloučí se svými hráčkami během posledních tréninků v týdnu do 24.6. Všichni se v plné polní, odhodláni podat max.výkon potkáme na soustředění. Info k němu stále doplňováno na webu.

Nicméně ještě před tím se uvidíme na svatbě Mártyho s Kajk a to v zahradě Břevnovského kláštera v pátek 8.7. od 12,00hod.

Závěr června si užijte na nejrůznějších basketbalově-sportovně-kulturních akcích, ať z toho tréninku úplně nezblbnete :-), např.:

https://klubcf.cz/za-lepsi-nadech-2022/

 www.allright.show

Tento víkend takto přišla fotka ze streetu, kde byl Petr V. s letošním NRL U15. Super akce. Hedvika si dala poslední turnaj Šmoulinky v Ostravě….klobouk dolů – odjezd 6,05, návrat po 20,00hod. Děkuji hráčkám, rodičům i Hedvice. Ale podle fotek bylo patrné, že holky si těch 8hodin ve vlaku užily a jel už s nimi i jejich nový talisman – žabák.

Co nás ještě čeká v červnu?  Turnaje v Brandýse – U13 jede s Bárou, U11 s Hedvikou, už vše dále řešte s nimi. Turnaj U15 v Lovosicích s Mártym. Poslední Naděje řídí Hedvika.

Taky počítejte s tím, že na podzim nás tradičně čekají přípravné turnaje a každá hráčky by měla jet na 1 – 2 turnaje !!! Postupně termíny a místa budu doplňovat na web.

Rozdělila jsem dresy na příští sezónu. Všem napsala zprávu přes WA. Kdo dres někomu předává – prosím udělejte do konce června. Kdo si nechává, je v poho. Kdo vrací – prosím do konce června do kumbálu do předem označené bedny. Ty, co jedou na turnaje ten víkend 10. – 12.6. pochopitelně odevzdávají až po turnaji. Někdo už má v kumbále připravený dres na další sezónu – budou tam vyskládané, označené jménem, můžete si začít od úterý brát. U některých dresů budeme dělat drobné dodělávky, ty budou až v září.

Ohledně rozpisu tréninků – ty pro U15 a ml. by se už měnit neměly, pravděpodobně dojde k drobným změnám u starších. Bude to ale platit až od září.

A ještě by asi mělo oficiálně zaznět - HB Basket se spojil v kategorii žen s Aritmou Praha a společně bude hrát I.ligu žen. Pro naše extraligové hráčky tak bude možnost pokračovat v druhé nejvyšší soutěži, pro ostatní ale budeme mít i nižší soutěž.

Momentálně se všechny soutěže přihlašují, na přelomu června a července již budou rozlosování na webu ČBF (kromě Prahy, která má tradičně rozosování až poslední).

Všem děkuji za sezónu. Trošku jsme se vrátili do reality po tom covidové šoku a já mám radost, že HB duch opět ožil a jedeme dál. A nebojte, o závěrečné hodnocení nepřijdete :-).

Sdílet