HB týdeník, aneb očima prezidentky

víkend 9. + 10.4. - končí další soutěže

V pondělí vyjela početná skupina trenérů na školení. Jsme zase o něco moudřejší, tak doufám, že to dokážeme přenést na hráčky a budeme i o něco úspěšnější.

V týdnu dohrávala NRL U15, která prohrála v Lounech a DL U17 hrálo na USK. Tým vyhrál, ale vystupňovalo se napětí, které zde je. Problém pak nastal na víkend, kde součet zraněné, polozraněné, přijímačky = nemá kdo jet. Od čtvrtka jsem to řešila. Nejprve jsme zrušili a odložili zápas v neděli v Jablonci. Pak se zase sčítalo a musel se odložit i sobotní Děčín. Bohužel STK mě upozornilo, že musí být dohráno do 10.4.. Jinými slovy, není kdy to dohrát. Myslím, že se mi za 30let snad nikdy nestalo, že jsem musela kontumovat zápas…. Teď dva a soutěž tak skončila po vleklých problémech velkým fiaskem…

 

V sobotu byla všechna tři venkovní utkání zrušena (ženy KP v Kralupech a obě víkendová utkání DL U17), a tak se hrálo jen doma. Začínalo PP U12 se Slovankou. Chtěla jsem být pozitivní trenér, hodně moc jsem chtěla, ale pokud vaše hráčky udělají z 10ti věcí 8 blbě, opravdu to jde jen ztěžka. Tedy mě to nejde vůbec. Páteční trénink mě stál zase hromadu sil. Každý může udělat chybu, dvě….ale pokud něco udělá 5x špatně, já mu to 5x řeknu a on to udělá pošesté špatně…pak fakt nevím….Se Slovankou prohráváme a hrajeme opravdu mizerně. Po nás jdou U14. V odloženém zápase hostí Plzeň. Náš tým není kompletní, první poločas žádná sláva, ale pak už to bylo lepší. Kdo mě osobně velmi překvapil, byla Róza a Náci. Poslední na programu je II.liga žen. Bojujeme o baráž o I.ligu. Hlediště se pomalu, ale jistě plní, což je moc fajn a jsem ráda, že hráčky a fanoušci holky přišli podpořit. Náš tým opět kosily zdravotní komplikace. Takže zatímco na Poděbradské lavičce ani flek volný, na naší se „bojí“ 2 střídající hráčky. Když k tomu připočtu větší herní zkušenosti soupeřek a 20kg navíc na každém postu (tedy 20kg, s kterými se umí pracovat), pak je skvělé, že jsme se soupeřem do půlky drželi krok a prohráli jen o 12b.

V neděli naopak většina týmů hrála venku. Doma nastoupila jen ŽL U14 a v posledním utkání sezóny holky přehrály Chomutov. Na poslední zápasy vyjelo PP U12 do Modřan. Zde jsme nejprve porazily Spartu a potom USK. Oproti sobotě jsme sice narazily na slabší soupeře, ale přesto jsme hrály výrazně lépe. Body z Jenče nepřivezla ani EL U17 a druhou porážku si připsala  II.liga žen. Holky utkání odehrály v 5ti hráčkách !!!! - hrály výborně, prohrály jen o 9b a dámy, klobouk dolů. Dveře do I.ligy se zavírají a je asi dobře, že soutěž končí. Holky toho už musí být plné zuby. Kdo ale překvapivě zabodoval, byly ženy KP, které sami, bez trenéra vyhrály nad Kladnem, vedoucím celkem tabulky.

 

 

Tréninky:

  • V pondělí se nic nemění
  • V úterý je zrušena dohrávka NRL U15. Oba tréninky od 17,00hod jsou spojené a proběhnou na Arabské, kde dále pokračují ženy. Na Zličíně je trénink U17 v čase 17,30 – 19,30.
  • Ve středu trénink U12 a U14 na Zličíně zrušen. Trošku vzniká problém s dohrávkou utkání EL U19 – bude ještě upřesněno a to i trénink EL U17. Trénink od 17,0hod Arabská normálně – DL U17+19

  • Ve čtvrtek U14, 12 a 11 odjíždí do Klatov, tréninky zrušeny, je pouze na Zličíně 16,00 – 18,00hod jeden spojený. Renda a Márty budou hráčky informovat.
  • V pátek 16,00 – 18,00hod spojený trénink Renda a Márty – info dostanete od trenérů
  • Sobota a neděle starší volno, malé v Klatovech
  • Pondělí volno – jen kemp EL U17 – Márty bude informovat (06+07+08)

Dále budeme trénovat v daných skupinách a průběžně budou jednotlivé soutěže končit. Do toho ještě budou nějaké dohrávky, takže se ještě tu a tam bude upravovat trénink.

Na webu ČBF jsou nabídky letních kempů. Tak kdo by měl zájem, tak na to mrkněte. Vřele doporučuji https://cabt.cbf.cz/turnaje-a-kempy.html

Po Velikonocích všem pošlu mail s návrhem rozdělení hráček do soutěží. Pokud někdo ještě váhá, zda příští rok bude, či nebude, potřebuji to vědět. Na základě toho definitivně soutěže doladíme. U malých o soutěžích rozhodnu podle počtu hráček a potřeby, aby každá hrála 2 soutěže a mělo to smysl. U některých kategorií nedokážeme postavit B-tým a bude zajištěno hostování. U žen pak potřebuji vaše stanovisko (tedy i hráček roč.04+05). Jak budeme vědět, které soutěže budeme hrát, přesuneme se koncem května do nových tréninkových skupin a v těch začneme trénovat-  ideálně už i v časech tréninků na novou sezónu.

 

A připomínám platbu zálohy na soustředění - 2.000,-Kč na č.ú. 5130083329/0800, do textu záloha soustředění a jméno hráčky.

Sdílet