HB týdeník, aneb očima prezidentky

víkend 5.+ 6.3. bez ztráty kytičky; jarňáky = upravené tréninky

Je to divné. Nedaleko od nás je válka a člověk chvilkama přemýšlí, zda je opravdu možné, že třeba bude i u nás. Žijeme své životy, jakoby se nic nedělo, ale podvědomě cítíme, že něco není dobře.  Měla jsem volný víkend a sledovala večerní zprávy – stárnu, protože některé záběry mě rozbrečely. Odmítám se na to dál dívat, je to šílený….

Takže já se poflakovala a odpočívala. Je pravdou, že po mé mozkové příhodě jsem výrazně přehodnotila objem své práce a strašně mi to pomohlo. Jednak zdravotně, ale i chutí k basketu. Zase mě to začalo bavit. Takže teď jen ohlídat, abych zase nepřidávala tu jeden trénink, támhle jednu soutěž……a podobně….

Přestože v půlce Prahy začaly prázdniny, my odehráli všechny zápasy. Tedy kromě nedělní EL U19, kde o přeložení požádal soupeř. Děkuji všem, kteří vyslyšeli mé prosby a postavili se k tomu zodpovědně. Tedy odjezd na hory v neděli, příjezd v pátek.

A druhou radostí je, že všechny zápasy jsme vyhráli. V sobotu dali stovku extraligové  juniorky  Jablonci, na jejich vítězství navázaly holky v ŽL U15, když porazily Strakonice. Ale sobotní vítěznou šňůru zahájilo KP U13, když porazilo Slaný – tady jsem měla největší strach, zda tým postavíme. Nominovala jsem vše, co má ruce a nohy a klaplo to ;-).

V neděli ŽL U15 vyhrálo na Strakonické půdě a doma vítězný prapor drželo KP U13, když porazilo Kladno a definitivní tečku udělalo NRL U15, které v prodloužení vyhrálo nad Toužimí.

Hezký víkend :-).

Nyní najíždíme na 14dní jarňáků, kdy máme trošku upravené tréninky. Kdo je v Praze, jede podle tohoto rozpisu. O víkendu se opět hraje a tak pevně věřím, že v zodpovědnosti budeme pokračovat a odehrajeme všechna utkání. Děkuji vám.

 

Sdílet