HB týdeník, aneb očima prezidentky

víkend 27.+28.11. - odkládáme další zápasy a ruší se Špunti i Naděje č.1

Během týdne jsem se flákala – a není to vůbec špatná činnost J. V pondělí tréninky minižactva vedl R.Machura a holky si pěkně vystřihly atletiku. Myslím, že milé a užitečné zpestření. V úterý mi řezali palec u nohy a tak jsem popajdávala a posedávala s nohou nahoře. Tréninky do konce týdne za mě vzali ostatní trenéři, protože mě k tomu ještě ve čtvrtek skolila rýmička. Ale to vím, že musím do postele, namíchat speciální lektvar a za 2 dny je dobře.

Ve čtvrtek posílám všem rodičům připomínku na nedělní Naděje a jedna matka mi píše, jak to bude, když je nouzový stav….člověk chvíli spí a všechno je jinak…a klasika. Nouzový stav se v tomto státě vyhlašuje vždy, když některý z našich týmů odjíždí hrát do Ostravy…. Poslední týdny pak čtvrtek přináší poplach – která se budou hrát o víkendu utkání a která ne.

Nejprve rušíme DL U17. Nemoce+zranění+karantény. Následně se řeší výjezd do Ostravy týmu žen. K součtu nemoce+zranění+karantény se přidává položka „neočkované“. Snažíme se s Rendou hledat řešení, protože odložit utkání v Ostravě je super komplikace – jak a kdy dohrát??? Jenže odjet v 6ti je fakt smrt. To můžeme někde v KP, NRL, ale takto se riskovala další zranění hráček EL U19, které tvoří základ týmu žen II.ligy. A co s Nadějemi????

Již minulý týden jsme rozhodli, že turnaj uděláme bez rodičů, čímž snížíme výrazně počet účastníků. Věděli jsme, že to není úplně ideální řešení, protože na Naděje se těší děti – aby se ukázaly rodičům a stejně tak rodiče, kteří se těší na ty svoje špunty. …jo a když jsem u Špuntů…tato akce měla proběhnout v sobotu. Byla zrušena ve středu.

Takže Naděje ano, ale bez rodičů. Nakonec to všichni přijali celkem dobře a respektovali i to, že děti doma před akcí otestují. Ve čtvrtek večer píše Wizards (Nusle), že nedají tým dohromady, následuje Slaný a v pátek ráno Kladno. Karantény…samé karantény… Počítám naše děti a je jich překvapivě dost. Zvažujeme zkrácenou verzi, ale přicházejí další 2 omluvenky. Kolik jich ještě přijde do neděle? Takže i našich dětí by tam byla polovina. Po konzultaci s trenérkami dělám těžké rozhodnutí a letošní první Naděje rušíme. Píšu všem a chápu, že je jim to líto. Nám neméně. Ale stejně by mě bylo líto těch dětí, které se zúčastnit nemohly. A upřímně, připadalo mi nemorální dělat turnaj, když přibylo 27tis pozitivních lidí…

Takže víkendový program se zdrcnul na nedělní ranní utkání žen v Benešově, kde jsme prohrály a navíc si připisujeme další vážné zranění (a to jsem ráda, že bylo nakonec pouze jedno); dále na výjezd Mártyho a jeho EL U17 do Brna, která skončila bez zisků bodů i přesto, že prý holky hrály dobře; na odložené KP U13 ve Slaném, kde nás domácí porazili o 5b a na vítězné představení hráček ŽL U14 na domácí půdě. V neděli povinně porazily Litoměřice a v sobotu zabojovaly a porazily Ústí, když pod košem řádila Mája Pémová soupeře zasypala 40ti body. V Ústí holky bohužel prohrály a to jim bude chybět k postupu do extraligové nadstavby. Doma potřebovaly vyhrát o 13b, ale rozjetou Máju nikdo nebyl schopen zastavit a tak holky nakonec Ústí porazily o 30b.

PÁTEK – 15,00 – 17,00hod komplet všechny 09+10

Sdílet