HB týdeník, aneb očima prezidentky

víkend 20. - 21.11.

Přiznám se úplně bez mučení, že už toho mám fakt plné zuby a nikdy by mě ani ve snu nenapadlo, že toto řeknu…, ale ať už je lockdown…. toto se fakt nedá. Dělám dotace, takže hromada papírování, k tomu stále průzkumy, kdo je očkován, kdo není. Ti, co nejsou, na mě skoro křičí, ale já si covid nevymyslela a ani svaz, ani Vláda…takže ten malý parchant covid nás pěkně rozděluje a lidi jsou na sebe nepříjemní, všichni otrávení, naštvaní. Dále je třeba sledovat, jaká jsou nařízení, která se opět nepřetržitě mění. Tedy osobně si myslím, že my lidi se chováme tak hnusně, že si nějaký takovýto boží trest zasloužíme….ale Pane Bože, my už budeme hodní….Do toho každou chvíli někdo píše, že je pozitivní, v karanténě, ruší se zápasy, někam se vše přesouvá, musím hlídat asi tisíc věcí, pak věřit, že my vůbec postavíme tým a to se naprosto nebavíme na téma: “udělám nominaci nejlepších, chci vyhrát“…jsem ráda, že nás je dost a že vůbec budeme moci nastoupit. Nominuji stolek – covid, takže píše, kdo zrovna přijde. K tomu běžné nemoci. Neustálá absence někoho na trénincích zcela boří jakoukoli smysluplnou práci. Součet – radost pracovat, ale přesto se tě covide nebojíme !!!!

Ve čtvrtek se zrušilo utkání EL U19, když Strakonice mají marodku a KP U13 z důvodu covidu příbramského týmu. Takže zrušit halu, stolek, naše hráčky. Ostatní utkání se na hale odehrála – měla jsem volno, lehkou depku a tak jsem se jela na halu podívat. Hrála obě U15. NRL porazilo Č.Lípu a ŽL U15 Plzeň s tím, že v obou zápasech score na naší straně přeskočilo stovku. Já dopoledne prožila v Jenči, kde naše U11 oslabeny o 3 hráčky, hrály proti domácím Tygrům a Wizards. V tomto zápase se odehrávalo drama, které skončilo našim vítězstvím o 2b, holky odehrály skvělou koncovku a z vítězství měly zaslouženou radost. Proti Tygrům, které tentokráte byli komplet se všemi posilami, jsme neměli šanci, ale bojovali jsme.

Neděle byla v U11 velkým propadákem. V promrzlé bublině na Spartě, kde v bundách pískali rozhodčí, všichni diváci v kožichu a čapce, běhaly naše svěřenkyně v dresech a na kluzké podlaze se jim prostě nedařilo vůbec nic. Takže jsem ani nevedla válku s rozhodčími, že soupeř stojí nepřetržitě v bedně a věděla jsem, že porážka je nevyhnutelná. Normálně hrají domácí 1 a 3 zápas, tentokráte jsme to hráli my. Na pauzu jsem nahnala holky do šatny, kde bylo teplo a řekla jim, ať tmelí kolektiv. Přišla jsem za pár minut a všechny čuměly do mobilu. Takže prrrr dámy – na řadu přišly hry a dokonce hrály na schovku. S USK byla naše hra o fous lepší, ale v dresu soupeře nastoupila vycházející hvězdička USK a ta nás porazila sama (ona tedy taky nedá míč z ruky). Márty porazil v ŽL U15 Vary a drtivou porážku zaznamenala Bára v KP U13 s Tygrama.

Poslední dobou mám takové divné pocity, že to není všechno tak, jak bych si představovala, že se naše práce nedaří …. tak hold musíme zabojovat a věřit, že bude zase lépe….

PÁTEK

15,00 – 17,00hod všechny 10+11; dále ŽL U14, DL a EL U17, ženy

 

No a teď je tu covidová otázka…od zítra se vše výrazně mění. Přesně nerozumím tomu, co neočkovaní mohou a co ne, ale pokud jsem něco dohledala, tak do 12ti let platí testy PCR a od 12ti výš neočkovaní musí sedět doma. Čekám, co přesně napíše svaz (tedy doufám, že nám dá nějaké info). 

Pokud vše dobře chápeme, hráčky ve věku do 12ti let nemusí nic, hráčky ve věku 12-19 let PCR test na 5 dní. Každopádně prosím všechny - buďme ohleduplní k sobě, ke svým blízkým, k lékařům a ke společnosti obecně. Hlídejte svůj zdravotní stav a testujte se alespoň samotesty. Věřím ve zdravý rozum nás všech. 

Sdílet